Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία και μοναδική συναυλία στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με διαχρονικά τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική blue βραχνάδα, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε αναπάντεχες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ. Την συνοδεύει το κουαρτέτο του διακεκριμένου πιανίστα Τάκη Φαραζή, ο οποίος υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της παράστασης.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Μία μοναδική εμφάνιση με την Αλέκα Κανελλίδου που θα μας μείνει αξέχαστη!

Τάκης Φαραζής – πιάνο
Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα

Οργάνωση παραγωγής: STAR BRIDGE