Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Workshop με τις Meryl Murman & Rebecca Crenshaw στο ΦΙΞ in art

Workshop με τις Meryl Murman & Rebecca Crenshaw στο ΦΙΞ in art

Η Meryl Murman και η Rebecca Crenshaw από τη Νέα Ορλεάνη έρχονται για ένα μοναδικό τριήμερο σεμινάριο χορού στο ΦΙΞ in art στη Θεσσαλονίκη.

We are all up in the air together!

Τι να περιμένετε:

Το workshop αποτελείται απο μια σειρά σωματικών και μουσικών παιχνιδιών μέσα απο ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να κινηθούν και να εκφράστούν μουσικά σε ρυθμούς και επίπεδα με τα οποία νιώθουν άνετα, προσφέροντας τους ταυτόχρονα εργαλεία, προσεγγίσεις  και καθοδήγηση μέσα απο τα οποία οι συμμετέχοντες κατανοούν το σώμα τους ως κινητικό εργαλείο και φορέα μουσικής εκφρασης και δημιουργίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ολους, σε μουσικούς, χορευτές αλλά και άτομα χωρίς προηγούμενη χορευτική εμπειρία.

Το We Are All Up In The Air Together είναι ένα σεμινάριο εξερεύνησης ανοικτό για όλες τις ηλικίες και επίπεδα, δεν απαιτείται να εχετε προηγούμενη εμπειρία ως χορευτής ή μουσικός για να συμμετάσχετε.

Ελάτε με άνετα ρούχα, αν είστε μουσικός φερτε μαζί και τα όργανα σας.

Σχετικές ειδήσεις
Σεμινάριο με τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο στο Χαλκηδόνιο Ωδείο
16.01.2017 12:36
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, που έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους πιανίστες της γενιάς του, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, θα πραγματοποιήσει τριήμερο Σεμινάριο πιάνου την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης (Σολωμού 56 ), που διοργανώνεται από το Χαλκηδόνιο Ωδείο και τη Metropolitan Symphony Orchestra of Athens.
Open Day στο Εθνικό Ωδείο: Μουσικά δρώμενα, ενημερωτικά προγράμματα και προσφορές
22.09.2016 12:12
Το Εθνικό Ωδείο ανοίγει τις πόρτες του κι αυτή τη χρονιά με μια σειρά από μουσικά δρώμενα κλασικής και τζαζ μουσικής , παρουσιάσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων και νέων τμημάτων, ακροάσεις και συναυλίες με χορωδίες του.
Απονομή μουσικών υποτροφιών από το Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής
06.07.2016 16:26
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής απένειμε μουσικές υποτροφίες σε νέους Έλληνες καλλιτέχνες για Λυρικό Τραγούδι και Πιάνο.
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.
5ο Διεθνές Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο
18.04.2016 14:50
Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο ο οποίος πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.