Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Oropos Summer Fest: Ένα νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Αττική!

Oropos Summer Fest: Ένα νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Αττική!

Αυτό το καλοκαίρι η φάση είναι στον Ωρωπό. Η καλύτερη καλοκαιρινή μουσική απόδραση για την Αττική είναι γεγονός. Έχει όνομα και αλλάζει τα συναυλιακά δεδομένα της περιοχής: Oropos Summer Fest!

Σε ένα σύγχρονο και πολύ καλά εξοπλισμένο open air venue, μια πολύ δελεαστική πρόταση μουσικής απόδρασης στην καρδιά του καλοκαιριού που συνδυάζει μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής με τη δυνατότητα και την ανάγκη για βουτιές, παιχνίδια την θάλασσα και χαλάρωση σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον .

Ονόματα πρώτης γραμμής και επαγγελματική οργάνωση δίνουν τον τόνο, ξεφεύγοντας από όσα έχουμε συνηθίσει. Αφού Σωκράτης Μάλαμας , Εισβολέας, Xatzifrageta, Φίλιππος Πλιάτσικας , Φωτεινή Βελεσιώτου και Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναπαρτίζουν το line-up για αυτή την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ. Δίπλα στην παραλία , μέσα στην Αττική, οι καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού λοιπόν, μας καλούν να μείνουμε συντονισμένοι για ένα καυτό συναυλιακό καλοκαίρι.

Να μην ξεχάσω: Με τα εισιτήρια της προπώλησης η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από και προς την Αθήνα!

Πρόγραμμα:

16/7 Xatzifrageta - The Band!
22/7 Εισβολέας & The Tedd's
30/7 Φίλιππος Πλιάτσικας
3/8 Φωτεινή Βελεσιώτου
10/8 Σωκράτης Μάλαμας
14/8 Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Σχετικές ειδήσεις
Dream songs: Μια μουσική απόδραση από το Τρένο στο Ρουφ
30.11.2016 14:30
Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή από τις 25 Νοεμβρίου.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 15:34
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Εισβολέας & The Tedd’s live στο Oropos Summer Fest
20.07.2016 15:37
Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 στον Ωρωπό (παραλία Χαλκούτσι), ο Εισβολέας έρχεται με ένα πολύ ανεβαστικό πρότζεκτ στη σκηνή του Oropos Summer Fest!
Xatzifrageta the band! Πατητές και μακροβούτια Live στο Oropos Summer Fest
08.07.2016 15:18
Το Σάββατο 16 Ιουλίου οι Xatzifrageta με full band σύνθεση έρχονται στον Ωρωπό (παραλία Χαλκούτσι).