Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί για μία συναυλία στην Ιθάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.

Δε χρειάζονται συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, όπως πολύ καλά γνωρίζει, στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στα λόγια κορυφαίων στιχουργών και ποιητών, σε τραγούδια με ρυθμό και κέφι.

Εδώ και χρόνια ξέρει πώς να κάνει την παράδοση σημερινή και μας προτείνει νέους ήχους.

Μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μια και από την άλλη «τζαζάρει» με την ίδια πίστη, πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, πάντα με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα , με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της αλλά και με τα νέα τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ “9+1 Ιστορίες”. Ήδη τα τραγούδια “Μη με φωνάξεις”, “Η συνήθεια” αλλά και το ιδιαίτερο ντουέτο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο “Κρατήσου από μένα” έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού, ενώ το καινούριο της single“Μακριά απ' την τρικυμία” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λήδας Ρουμάνη (https://www.youtube.com/watch?v=15fol2ki7JA) είναι ήδη ένα από τα τραγούδια που θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε αυτό το καλοκαίρι.

Την εκδήλωση ανοίγει η Φιλαρμονική του Κοινωφελούς Ομίλου Ιθάκης.

Μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και με τις πολύ ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη μια ομάδα πέντε εξαιρετικών μουσικών: Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Γιώργος Λιμάκης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λάφτα, λαούτο) και Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα).

Η επιμέλεια ήχου είναι του Χάρη Κρεμμύδα και του Γιάννη Πετρόλια, ενώ τους φωτισμούς επιμελείται ο Phil Hills.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα Μύρο Παπαδοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στη Ρόδο
03.08.2016 10:41
Στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στη Ρόδο θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου 2016 η Ελευθέρια Αρβανιτάκη κ ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο
06.07.2016 16:40
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέπτεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 τη Δήλο για μία συναυλία κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου. - αναβολή
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
28.06.2016 17:07
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.