Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Η Αρλέτα στο Συρμό

Η Αρλέτα στο Συρμό
Για τέσσερις ακόμα βραδιές θα απολαύσουμε τη σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Συρμό. Για δύο Παρασκευοσάββατα η Αρλέτα μας δείχνει με τη μουσική της παιδεία πως κατάφερε να συμπληρώσει 40 ολόκληρα χρόνια στη δισκογραφία .

Για τέσσερις ακόμα βραδιές θα απολαύσουμε τη σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Συρμό. Για δύο Παρασκευοσάββατα η Αρλέτα μας δείχνει με τη μουσική της παιδεία πως κατάφερε να συμπληρώσει 40 ολόκληρα χρόνια στη δισκογραφία.

Με τραγούδια-ταξίδια η Αρλέτα θα αναλάβει για λίγο το τιμόνι του Συρμού. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει επιλεγμένες στιγμές από το πολύτιμο και σπάνιο έργο της, πολύ γνωστές επιτυχίες , όπως η «Σερενάτα», «Το Μπαρ Το Ναυάγιο» κ.ά.

Ανάμεσα σε αυτά τα κομμάτια η Αρλέτα θα ερμηνεύσει και αλλά πιο «προσωπικά», καθώς και μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια καταξιωμένων συνθετών.

Το σημαντικότερο και ενδιαφέρον των συναυλιακών αυτών βραδιών είναι η παρουσίαση των νέων τραγουδιών της Αρλέτας, κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό να ακούσουμε.

Μαζί της θα είναι επί σκηνής οι Ηλίας Κατελάνος (κιθάρες) και Ντίνος Αποστόλου (σαξόφωνο, φυσαρμόνικα, μικρά κρουστά & φωνητικά).

Info
Αρλέτα
Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Νοεμβρίου
Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Συρμός, Κολωνού και Οδυσσέως 14, Πλ. Καραϊσκάκη - Μεταξουργείο
(δίπλα στο σταθμό του Μετρό «Μεταξουργείο»)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 5203661
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ
Έναρξη. 22.30

Σχετικές ειδήσεις
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 10:58
Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Η Αλέκα Κανελλίδου με καλεσμένο τον Δάκη στο Sirocco's Club
18.05.2016 15:07
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.
Η Αρλέτα ζωντανά στον Ιανό!
21.12.2015 11:02
H Αρλέτα επιστρέφει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, για να μας χαρίσει μια μαγική παράσταση με αγαπημένες μπαλάντες και σπουδαία τραγούδια.