Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ

3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ

Το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του συλλόγου Α.Τ.ΟΜΑ είναι γεγονός! Μετά από 2 πετυχημένα φεστιβάλ και με την εμπειρία που έχουμε πλέον αποκτήσει στις 8 – 9 - 10 Ιουλίου 2016 ο σύλλογος Α.Τ.ΟΜΑ σας προσκαλεί στον συνεταιρισμό ΜΑΡΚΟ στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας να παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό φεστιβάλ που συνδυάζει πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα και προσπαθεί να καλύψει διαφορετικά είδη τεχνών.

 

Το 3ο πολιτιστικό φεστιβάλ Α.Τ.ΟΜΑ θα περιλαμβάνει:

 

Live graffiti από την ομάδα Fullcolor, Θεατρικά δρώμενα, Χορευτικά δρώμενα, Έκθεση ζωγραφικής, λογοτεχνίας και φωτογραφίας.

 

Live stage με ποικιλία ειδών μουσικής. Το line up προς το παρόν περιλαμβάνει μπάντες και καλλιτέχνες όπως : Theodore, Solarmonkeys, Ορθολογιστές (Rationalistas), Anser, Fool in the Box, 10code, 7odds, chewing gun, Twinsanity, Visual Voices.

 

Σκοπός του φεστιβάλ είναι:

 

- να προταθεί ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης για την νεολαία του τόπου, μια ανάγκη που θεωρούμε πως είναι υπαρκτή και άμεση,

- να δοθεί το έναυσμα στους νέους να εκφραστούν μέσω πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων,

- και σε ένα ευρύτερο επίπεδο, να προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο συνύπαρξης και δημιουργίας.

 

Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ όπως και τα 2 τελευταία χρόνια θα είναι αποκλειστικά κοινωνικός και πολιτιστικός , μη κερδοσκοπικός, και με διάθεση από μέρους μας, να συνδυαστεί και με άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες της περιοχής μας, όπως την συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων, έτσι ώστε να προάγει, ως εγχείρημα, πέραν του πολιτισμού, και αξίες αλληλεγγύης.

 

Η επιλογή του χώρου του συνεταιρισμού της ΜΑΡΚΟ έγινε, καθώς τον θεωρούμε τον πλέον κατάλληλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, θεωρώντας πως διαθέτει την κατάλληλη αισθητική και η πολυμορφικότητα του χώρου θυμίζει μία νέα Τεχνόπολης. Επίσης αποτελεί έναν ιστορικό χώρο για την περιοχή και θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του στις νεότερες γενιές, οι οποίες ως επί το πλείστον δεν την γνωρίζουν.

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί! 

Σχετικές ειδήσεις
Φεστιβάλ Αυλαία στο θέατρο Αυλαία
04.11.2016 16:57
Το πολιτιστικό περιοδικό της Θεσσαλονίκης Αυλαία, δημιουργεί ένα θεατρικό φεστιβάλ και από 7-22 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στην πόλη σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.
17ο Φεστιβάλ Βαρβάρας - Ορεινής Χαλκιδικής
20.07.2016 15:27
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΡΕΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ επιστρέφει για 17η χρόνια ως το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.
24ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας στο Αμφιθέατρο Σίβηρης
01.07.2016 12:53
Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, θα είναι και φέτος, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, το πλέον σημαντικό και ιστορικό πολιτιστικό φεστιβάλ του καλοκαιριού για την Β. Ελλάδα.
VII Διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ «Λουλούδια της Ρωσίας»
31.05.2016 14:50
Από 1 έως 7 Ιουνίου 2016 στα πλαίσια του Διασταυρωμένου έτους της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποιεί το VII Διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ «Λουλούδια της Ρωσίας».
2ο Φεστιβάλ Δάσους από το ΚΘΒΕ
18.05.2016 16:02
Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.