Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές με το COSMOTE DEALS for YOU

Αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές με το COSMOTE DEALS for YOU

Και φέτος με δώρο το εισιτήριο της επιστροφής μπορούν να ταξιδέψουν οι συνδρομητές COSMOTE στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.

Επιπλέον, το COSMOTE DEALS for YOU ανανεώνει τις προσφορές του με νέες συνεργασίες , παρέχοντας:

• 60% έκπτωση σε κάθε νέα ετήσια συνδρομή των γυμναστηρίων Planet Fitness and More

• 2 εισιτήρια στη τιμή του 1 στα καλύτερα Escape Rooms της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, Great Escape και Athens Clue , αλλά και της Πάτρας, Patras Clue.

Οι συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE συνεχίζουν, με 2 εισιτήρια στη τιμή του 1, να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες στον θερινό κινηματόγραφο ΑΙΓΛΗ των VILLAGE CINEMAS, να “ταξιδεύουν” με μουσικά ακούσματα κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό στον Κήπο του Μεγάρου και να δροσίζονται στην παραλία Astir Beach, την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικά προνόμια για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο σε όλους τους συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE καθώς και OTE TV. Η συμμετοχή γίνεται απλά με αποστολή κενού SMS στο 19019, με μια κλήση στο 130191 ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.

Σχετικές ειδήσεις
Προπαραγγελία για το νέο Samsung Galaxy Note7 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
18.08.2016 11:17
Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το νέο Samsung Galaxy Note7, το 4G+ Smartphone που ξεχωρίζει για το ξεχωριστό design, το μοναδικό του στυλ και τις αμέτρητες δυνατότητές του. Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Το καλοκαίρι θέλει mobile internet με ταχύτητες 4G της COSMOTE
18.08.2016 10:10
Τις ομορφιές της Ελλάδας μοιράστηκαν και φέτος μέσω internet οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας, αυξάνοντας την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο κινητής COSMOTE κατά 66% το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της Cosmote
26.07.2016 10:28
Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια στηρίζει, για άλλη μια χρονιά, η COSMOTE, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου 2016 με την COSMOTE
24.06.2016 14:57
Τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στηρίζει η COSMOTE και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της σταθερής και κινητής να απολαύσουν περισσότερες από 14 συναυλίες με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 με το COSMOTE DEALS for YOU.
Εκπληκτικές προσφορές και αυτό το Πάσχα από την COSMOTE
28.04.2016 12:25
Με εκπληκτικές προσφορές και έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, υποδέχεται και φέτος το Πάσχα η COSMOTE, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.