Από τις εκδόσεις Κριτική κυκλοφορεί το βιβλίο, Η σκούπα και το σύστημα του  David Foster Wallace σε μετάφραση Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη.


Η μυστηριώδης εξαφάνιση της προγιαγιάς της από το γηροκομείο του Σέικερ Χάιτς φέρνει τη Λινόρ Μπίντσμαν σε πλήρη συναισθηματική σύγχυση. Αυτό είναι ένα μονάχα από τα προβλήματα της άτυχης τηλεφωνήτριας: ο δεσμός της με το αφεντικό της, Ρικ Βίγκορους, γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος, ο παπαγάλος της, Βλαντ ο Παλουκωτής, εμφανίζεται στο Χριστιανικό Ραδιοτηλεοπτικό Δίκτυο, ενώ πολλές άλλες μικρές καταστροφές σαμποτάρουν την προσπάθεια της Λινόρ για αγάπη και αυτοπραγμάτωση.


Ο David Foster Wallace είναι ο συγγραφέας των κλασικών πια μυθιστορημάτων Infinite JestThe Pale King και The Broom of the System (θα κυκλοφορήσει το 2016 στις εκδόσεις Κριτική), καθώς και των συλλογών διηγημάτωνΑμερικανική Λήθη (Εκδόσεις Κέδρος, 2011 – μετάφραση Γιάννος Πολυκανδριώτης), Brief Interviews with Hideous Men, και Κορίτσι με παράξενα μαλλιά (Εκδόσεις Τραυλός, 2000 – μετάφραση Μαργαρίτα Κουλεντιανού), των συλλογών δοκιμιών και ρεπορτάζ Consider the Lobster καιA Supposedly Fun Thing I’ll Never Do Again, και της μονογραφίας Everything and More: A Compact History of Infinity. Πέθανε το 2008.