Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο σε μία μικρή καλοκαιρινή περιοδεία!

Ο Χρήστος Τριπόδης ανεβάζει τον αγαπημένο γάτο των παιδιών στη σκηνή για να παίξουμε μαζί και να παρασυρθούμε στο παραμύθι του. Στην παράστασή μας, ο παπουτσωμένος γάτος αναλαμβάνει να διασκεδάσει τα παιδιά στη νέα παραγωγή της θεατρικής εταιρίας Μέθεξις.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με ανεβασμένη ενέργεια οι γνωστοί ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση, Δημήτρης Ζωγραφάκης (Μαρία η Άσχημη), Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Ειρήνη Ψυχράμη και ο Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο).

Μια διαδραστική παράσταση, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βοηθήσουν τον παπουτσωμένο γάτο να φέρει εις πέρας το σχέδιο του. Ένα σχέδιο πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να μετατρέψει το φτωχό αφεντικό του, το Γιωργάκη σε πρίγκιπα μέσα σε τρεις ημέρες. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτευθεί η πριγκίπισσα τον Γιωργάκη. Θα τα καταφέρει να μετατρέψει και να βελτιώσει τη ζωή του μυλωνά; Ο παπουτσωμένος γάτος δίνει ένα μάθημα ελπίδας, σκέψης, επιτυχίας, αγάπης, αλληλεγγύης προς τον διπλανό μας και ειλικρίνειας.

Μια κωμωδία με πολύ μουσική για μικρά και μεγάλα παιδιά, διαδραστική, όπου οι θεατές συμμετέχουν στην παράσταση και έτσι γίνονται και αυτοί πρωταγωνιστές του έργου.

Πρόγραμμα παραστάσεων
    
1/7/2016 – Αγ. Παρασκευή, Θερινό Κιν/τρο Αμαρυλλίς, 20:00
2/7/2016 – Λαγονήσι, Kιν/θέατρο Γαλάζια ακτή, 20:00
13/7/2016  – Ηλιούπολη, Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής), 21:00

Διάρκεια 1:10′