Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία! Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!

Στη διάρκεια αυτού του εξαιρετικά επιτυχημένου μισού αιώνα που συνεχίζουν να ροκάρουν, οι Scorpions έχουν καταφέρει ό,τι ελάχιστοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. Έχουν πουλήσει 100.000.000 άλμπουμς παγκοσμίως, έχουν κερδίσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και γεμίζουν διαρκώς στάδια σε πολλές χώρες χάρη στα μεγάλα, διαχρονικά hits τους.

Η συναυλία της 20ης Ιουλίου θα είναι η πρώτη «κανονική» εμφάνιση τους στην Αθήνα από το 2010 και την sold-out συναυλία τους στο ΣΕΦ, καθώς στο ενδιάμεσο είχαν παίξει unplugged στις επίσης sold-out συναυλίες τους στον Λυκαβηττό που ηχογραφήθηκαν ζωντανά και κυκλοφόρησαν ως μέρος της επίσημης δισκογραφίας τους.

Στην Πλατεία Νερού, τον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, οι Scorpions θα μας παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και – για πρώτη φορά – τραγούδια από την δισκογραφία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970. Το show τους θα είναι το μεγαλύτερο οπτικοακουστικό θέαμα που έχουν παρουσιάσει ποτέ στη χώρα μας.

Η συναυλία των Scorpions θα είναι η μοναδική εμφάνισή τους στη χώρα μας για το 2016.

Μαζί τους οι Firewind.