Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Ακτή Ιππόκαμπος, στην Παραλία Βραυρώνας.

“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.” Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Ακτή Ιππόκαμπος, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα…… «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ…».

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.

Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Θα τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο καθένας τους  θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους. Πάμε, λοιπόν, μαζί τους κι αυτό το καλοκαίρι να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να τραγουδήσουμε, να ξανασηκωθούμε, να ξαναελπίσουμε, να ξαναaγαπήσουμε και να ξανααγαπηθούμε και να φωνάξουμε όλο μαζί:

“όχι στην μιζέρια, ναι στην κοινή δράση”.

Καλή αντάμωση στα θέατρα, στα γήπεδα, στις αλάνες, στα ποτάμια, στους δρόμους και στις πλατείες.

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.