Το Θέατρο Βράχων μας προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στα 60’s, 70’s, 80’s.

Η Ελπίδα, ο Δάκης, ο Πασχάλης, ο Robert Williams, ο Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων, συνοδοιπόροι τους, οι σπουδαίοι μουσικοί τους και όλοι οι συντελεστές του Vinyl Attack… Dj’s, τραγουδιστές και χορευτές…

Μια αξέχαστη συναυλία με πολλές εκπλήξεις και Happening. Είκοσι καλλιτέχνες επί σκηνής, θα σας παρασύρουν στην πιο δυνατή συναυλία που ζήσατε ποτέ…

Στην μοναδική αυτή συναυλία, θα συνυπάρχουν μαγικά, όλες τους οι  επιτυχίες που άφησαν εποχή και που τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Ένα μαγικό ταξίδι, πίσω στον χρόνο, αναβιώνοντας μελωδίες και ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του βινυλίου για πάντα, όλες οι ανεξίτηλες αναμνήσεις στο χρόνο ξαναζωντανεύουν σε μια επετειακή συναυλία!

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια», είναι ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις μιας αξέχαστης γενιάς.

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» είναι, μια συναυλία έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτο χαρά, χορό και ενέργεια, στο οποίο ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων, θα σας απογειώσουν!

Ειδική εμφάνιση και παρουσίαση ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ.