Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ηλεκτρική κιθάρα και σαξόφωνο με πολλά, πολλά, πολλά εφέ!

Ηλεκτρική κιθάρα και σαξόφωνο με πολλά, πολλά, πολλά εφέ!
Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (electric guitars) των Modrec και ο Ιλάν Δαυίδ Μανουάχ (sax) των Maraveyas Ilegal χωρίς καμία πρόβα , χωρίς κανένα πλάνο στο μυαλό τους αποφασίσανε να βρεθούνε πάνω στη σκηνή και μπροστά σε κόσμο για ν’ αυτοσχεδιάσουν...
Οι post punk & progressive επιρροές του Λάμπη θα διασταυρωθούν με τις hard core free jazz επιρροές του Ιλάν, πότε στην κόντρα και πότε συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα σαξόφωνο και μια σειρά από πεταλάκια και εφέ will do the trick! Έτσι, γιατί θέλουν να το δοκιμάσουν…

Όταν αυτοί οι δύο νέοι, δημιουργικοί και ιδιαιτέρως παθιασμένοι μουσικοί αποφασίζουν να πειραματιστούν επί σκηνής… δεν γίνεται παρά να είμαστε εκεί, δίπλα τους.
Σχετικές ειδήσεις
H Róisín Murphy live στο Gazi Music Hall
07.12.2016 12:31
H Róisín Murphy, ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic / dance / art pop σκηνής και αδιαμφισβήτητo fashion & style icon, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια!
18.11.2016 10:35
Την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς The SfenTones. Μια δυναμική garage/punk μπάντα που μοιράζει τον ήχο της σε πολλά επίπεδα του φάσματος αυτού.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
As We Enter Anniversary με dj Sets back to back στο Fuzz Live Music Club
01.09.2016 17:18
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες και μουσικά δρώμενα με καπνογόνα, ευτυχώς όχι δακρυγόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.