Tο πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora στο πλαίσιο των ημερών του Πάσχα εγκαινιάζει την ομαδική  έκθεση καλλιτεχνών με τίτλο Εggart– πως το παγκόσμιο σύμβολο των πασχαλινών εορτασμών σε όλο τον κόσμο, μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης αλλά και να εντυπωσιάσει με την απλή και τέλεια μορφή του.

Το αυγό βάφεται ποικιλοτρόπως και μετατρέπεται στα χέρια των καλλιτεχνών σε εικαστικό αντικείμενο σαν σύμβολο της γυναικείας φύσης, σαν συνδετικός κρίκος που ενώνει τους ανθρώπους στα τραπέζια συγγενών και φίλων, αλλά και σαν απλό έργο τέχνης.

Αυγά στρουθοκαμήλου ζωγραφισμένα με την παλιά τεχνική Batik, φωτογραφίες με αυγά που ποζάρουν και ένα «ευχαριστώ» για τις “παραστάσεις” που κινδυνεύουν από αυτά…Η χιουμοριστική πλευρά του αυγού και η ανάλαφρη διάστασή του θα προσδώσουν ένα ακόμα στοιχείο στη συμβολική του υφή• αυτή που το συνδέει με τη ζωή, το θαύμα, την αναγέννηση.
     
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αβράμη Κωνσταντίνα, Αθυμαρίτου Κατερίνα, Ανούση-Ηλία Ρένα,  Βίλτσεκ Κλωντίν Λουίζ, Γιούσεφ Όλια, Γραφάκου Ελένη, Δημητρακόπουλος Γιώργος, Κακουλλή Άννα, Νικολαΐδης Νίκος, On Megumi Akiyoshi, Pascual Mousios.