Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.

Καμπαρέ σημαίνει τραγούδι, χορός, λάμψη, μαγεία, υπέρβαση. Φτιαγμένη από αυτά τα εκρηκτικά συστατικά και με μια δυνατή ανατρεπτική διάθεση, είναι η παράσταση Cabaret Chaotique. Μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας, μακριά από τα συνηθισμένα. Μια άλλου είδους ματιά, σε ένα άγνωστο και ίσως παρεξηγημένο είδος διασκέδασης, που μετράει ήδη πέντε αιώνες ύπαρξης.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του χειμώνα, η δημοφιλής και λαμπερή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη,  με την άκρως πετυχημένη προϋπηρεσία της σε ανάλογα προγράμματα που έγραψαν ιστορία και φλέρταραν με το καμπαρέ και το μιούζικαλ και το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique, που έχει ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία του,  μας ταξιδεύουν με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου,  καταλήγοντας στο λιμάνι του Πειραιά και την Τρούμπα του παρελθόντος. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μουσική  που κυριαρχούσε, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τους μεγαλύτερους συνθέτες, μέσα από ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες.

Μια βραδιά απόδρασης από την καθημερινότητα, σε ύφος παρισινού καμπαρέ.

Συντελεστές:

Νίνα Λοτάρη: Φωνή

Tenorman: φωνή & πιάνο

Voodoo drummer: ντραμς

Σταύρος Παργινός: τσέλο & μαντολίνο

Γιάννης Καρανάσιος: σαξόφωνο & τρομπέτα

Φάνης Θεοχάρης: ήχος

Παναγιώτης Φερδινάλης: φώτα