Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου

Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράστασηCabaret Chaotique”.

 

Καμπαρέ σημαίνει τραγούδι, χορός, λάμψη, μαγεία, υπέρβαση. Φτιαγμένη από αυτά τα εκρηκτικά συστατικά και με μια δυνατή ανατρεπτική διάθεση, είναι η παράσταση Cabaret Chaotique. Μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας, μακριά από τα συνηθισμένα. Μια άλλου είδους ματιά, σε ένα άγνωστο και ίσως παρεξηγημένο είδος διασκέδασης, που μετράει ήδη πέντε αιώνες ύπαρξης.

 

Σε συνέχεια της επιτυχίας του χειμώνα, η δημοφιλής και λαμπερή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη,  με την άκρως πετυχημένη προϋπηρεσία της σε ανάλογα προγράμματα που έγραψαν ιστορία και φλέρταραν με το καμπαρέ και το μιούζικαλ και το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique, που έχει ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία του,  μας ταξιδεύουν με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου,  καταλήγοντας στο λιμάνι του Πειραιά και την Τρούμπα του παρελθόντος. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μουσική  που κυριαρχούσε, εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και τους μεγαλύτερους συνθέτες, μέσα από ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες.

 

Μια βραδιά απόδρασης από την καθημερινότητα, σε ύφος παρισινού καμπαρέ.

 

Συντελεστές:

 

Νίνα Λοτάρη: Φωνή

Tenorman: φωνή & πιάνο

Voodoo drummer: ντραμς

Σταύρος Παργινός: τσέλο & μαντολίνο

Γιάννης Καρανάσιος: σαξόφωνο & τρομπέτα

 

Φάνης Θεοχάρης: ήχος

Παναγιώτης Φερδινάλης: φώτα

Σχετικές ειδήσεις
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Opera Chaotique live στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα!
03.01.2017 11:54
Η Μαύρη Τρύπα παρουσιάζει τους OPERA CHAOTIQUE με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Opera Chaotique για ένα XMAS special show στο An Groundfloor
21.12.2016 16:50
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 το An Groundfloor υποδέχεται τους Opera Chaotique (+ special guests) για ένα χριστουγεννιάτικο special show!
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
07.07.2016 13:00
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ».