Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο John Digweed στο Bolivar Beach Bar

Ο John Digweed στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 1 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του έναν από τους πρωτοπόρους της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής κι από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Ο John Digweed, πρωτεργάτης της progressive house, μόνιμος θαμώνας στις διεθνείς λίστες με τους καλύτερους djs και παραγωγούς για πάνω από μία 15ετία, ένας ζωντανός θρύλος της dance σκηνής, επιστρέφει στην Αθήνα, πιστός στο πολυαναμενόμενο ετήσιο ραντεβού του με τους Έλληνες fans του.

 

Ο ήχος του John Digweed δε χρειάζεται συστάσεις. Τα μουσικά επιτεύγματά του αποδεικνύουν αυτόματα πως αυτός ο καλλιτέχνης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση της ηλεκτρονικής μουσικής. Όλα ξεκίνησαν για εκείνον σε ηλικία 15 ετών, όταν εισέβαλλε στο booth του Hastings Pier στη γενέτειρά του, το Hastings. Έκτοτε ο Digweed, τόσο μέσα από την περίφημη, μακροχρόνια συνεργασία του με το φίλο του και εξίσου διεθνή Dj setter, τον Sasha, όσο και μέσα από τη σόλο καριέρα του, έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν πρωτοπόρο της house και της techno. Ο ιδρυτής του Bedrock ήχου έχει γράψει ιστορία τόσο με την πρώτη mix συλλογή του “Renaissance:The Mix Collection”, ένα compilation cd-φαινόμενο για την εποχή του, όσο και μέσα από τα φημισμένα πολύωρα sets, πολλά από τα οποία έχουν κρατήσει μέχρι 12 ώρες! Επίσης, έχει γράψει μουσική για ταινίες όπως το “Trainspotting”, το “Stark Raving Mad” και το “Irvine Welsh’s Ecstasy”.

 

Από τα event που είτε διοργανώνει ο ίδιος, είτε συμμετέχει (Bedrock, Nothern Exposure) μέχρι τις υπερεπιτυχημένες συλλογές του, τα διάφορα projects του και τη ραδιοφωνική του παρουσία για κάτι παραπάνω από δέκα χρόνια μέσω της εκπομπής Transitions, όλα επιβεβαιώνουν πως ο John Digweed γεννήθηκε για να κάνει τη μουσική πιο ενδιαφέρουσα. Χάρη σ’ αυτόν τον Άγγλο παραγωγό και dj, το dancefloor απογειώνεται, αφού κανείς δε μπορεί ν’ αντισταθεί στη χορευτικότητα της μελωδίας του.

Σχετικές ειδήσεις
Neon Party @ Bolivar Beach Bar
07.09.2016 10:48
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar πλημμυρίζει με χρώματα!
Closing Party με τον Daddy G @ Bolivar Beach Bar
08.08.2016 14:25
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!
Ο κορυφαίος Dj Sasha στο Bolivar Beach Bar
05.07.2016 14:06
Το Bolivar Beach Bar, την Παρασκευή 8 Ioυλίου 2016, υποδέχεται στα decks του το ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής που ακούει στο όνομα Sasha!
Ο Hernan Cattaneo στο Bolivar Beach Bar
08.06.2016 10:23
Το Βolivar Beach Bar παρουσιάζει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, τον Hernan Cattaneo έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο dj/producers της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.
Full Moon Party με Kiko Navarro - Agent Greg - Dj Fo στο Bolivar
25.05.2016 12:24
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται ο Kiko Navarro, ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.