Ένα απλό σεσουάρ που όμως κατάφερε να γίνει το απόλυτο φονικό όπλο και το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα αφήνει για λίγο την Αθήνα για να δώσει στους Θεσσαλονικείς την ευκαιρία να γίνουν και εκείνοι αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου!

Περισσότεροι από 400.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν παρακολουθήσει την πιο ξεκαρδιστική εξιχνίαση εγκλήματος! Το Σεσουάρ για Δολοφόνους συμπληρώνει δέκα χρόνια επιτυχίας. Αυτή τη χρονιά, ο κύκλος θα κλείσει πανηγυρικά με μεγάλες εκπλήξεις. Το κυνήγι του δολοφόνου θα γίνει πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση ερμηνεύει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα, στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου. Ο Κώστας Ευριπιώτης, η Αννα Κουρή, ο Πατρίκιος Κωστής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Θωμάς Παλιούρας, συνήθεις ύποπτοι του σεσουάρ από τα προηγούμενα χρόνια συμπληρώνουν τη διανομή.

Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.