Η τελευταία μεγάλου μήκους ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου κατάφερε να μαγέψει τους Σκωτσέζους και τους Βέλγους θεατές και να αποσπάσει το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο διεθνές τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου, αλλά και το Βραβείο της Επιτροπής Νέων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Βρυξελλών.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει κινηματογραφική διανομή σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπως η Αμερική, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σερβία, η Γαλλία και η Νότια Κορέα, το «Suntan» είναι, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του μεγάλου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Σκωτίας που εξύμνησε την πραγματικά σπουδαία ερμηνεία του πρωταγωνιστή Μάκη Παπαδημητρίου, ένα συναρπαστικό και ατρόμητο πορτρέτο ενός άνδρα στο μοναχικό του ταξίδι από τον ανεξέλεγκτο ερωτικό ενθουσιασμό προς την απόγνωση.

Στην τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του μετά το «Bank Bang» και το «Wasted Youth», ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος σκηνοθετεί τον Μάκη Παπαδημητρίου σε ένα σέξι ψυχολογικό θρίλερ που μυρίζει καλοκαίρι.

Ο Κωστής είναι ένας 40χρονος γιατρός που φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Ο χειμώνας περνά ήσυχα και ανιαρά στο αραιοκατοικημένο νησί, το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του.

Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.