Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Η πρώτη ατομική έκθεση της Ελιάννας Προκοπίου

Η πρώτη ατομική έκθεση της Ελιάννας Προκοπίου
Το καλλιτεχνικό έργο της ζωγράφου Ελιάννας Προκοπίου παρουσιάζει η Gallery 7, εγκαινιάζοντας έτσι την πρώτη της ατομική έκθεση στις 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για μία νέα(ρη) ζωγράφο, της οποίας τα ζωγραφικά στοιχεία συναποτελούνται από μια εκτεταμένη εικαστική περιπλάνηση. Θεματογραφικά και μορφοπλαστικά εντυπωσιάζουν. Με τόλμη και παλμό στην έμφαση και την ένταση του μαύρου-άσπρου η καλλιτέχνις ενσωματώνει το εφήμερο και την οξύτητα του σύγχρονου, μέσω της απλοποίησης της φόρμας, στην αυθόρμητη διάθεση της στιγμής και του τυχαίου.

Η Ελιάννα Προκοπίου είναι απόγονος οικογένειας καλλιτεχνών, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. με καθηγητή τον Τ. Πατρασκίδη. Έργα της βρίσκονται στη συλλογή της Citibank,της Alphabank, καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές.

Σχετικές ειδήσεις
Good Buy Human: έκθεση της Carly Mark στη γκαλερί The Breeder
15.06.2016 12:20
Η ατομική έκθεση της Carly Mark «Good Buy Human» που παρουσίαζεται στο δευτερο όροφο της γκαλερί The Breeder, είναι αποτέλεσμα της διαμονής της καλλιτέχνιδας στην Αθήνα, στα πλαίσια του The Breeder Residency Program -που επιμελείται η Σταματία Δημητρακοπούλου- και επικεντρώνεται σε ζωγραφική, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις με σημείο αναφοράς την εμμονή της Carly Mark στην εταιρία ζαχαρωτών Haribo. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος.
Emotions: Έκθεση της Natalia Vallianou Gourova στην Chili Art Gallery
16.05.2016 14:05
Η Chili Art Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση με τίτλο “Emotions” της ζωγράφου Natalia Vallianou Gourova. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στις 20.00 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Ζωγραφική: έκθεση της Χρύσας Βουδούρογλου στην Eleftheria Tseliou gallery
03.03.2016 10:47
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Χρύσας Βουδούρογλου με τίτλο "Ζωγραφική". Η έκθεση ξεκινά την Τρίτη 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Απριλίου 2016.
Spinning Infinity: Έκθεση γλυπτικής του Ciprian Hopirtean στην Myro Gallery
17.02.2016 14:49
Η Myrό Gallery εγκαινιάζει την λειτουργία διακριτής αίθουσας “Greek Marble Initiative Showroom” στους χώρους της και έχει την τιμή να παρουσιάζει σε αυτήν την ατομική έκθεση του Ρουμάνου γλύπτη Ciprian Hopirtean με τίτλο “Spinning Infinity” την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016.
Δέησις: Έκθεση της Δήμητρας Ξενάκη στην Myrό Gallery
08.02.2016 12:13
Η Myrό Gallery έχει την τιμή να παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της ζωγράφου Δήμητρας Ξενάκη στην Θεσσαλονίκη, υπό τον τίτλο “Δέησις” και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στις οκτώ το βράδυ (20.00), στην Κεντρική Αίθουσα της Myrό Gallery. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.