Αποσπάσματα από τον “Ανύπαρκτο χρόνο” του Επίκουρου έρχονται σε “διάλογο” με… γερμανικά λογιστικά τεφτέρια με υπεύθυνους τους εικαστικούς Σαράντη Γκάγκα και Wolfgang Brenner σε μια δουλειά, συνέχεια της πεντάχρονης συνεργασίας τους υπό τον τίτλο Where I am now στον Τεχνοχώρο Vlassis Art.com.

Ο Γερμανός Wolfgang Brenner – που διδάσκει παράλληλα σε γερμανικό Πανεπιστήμιο – ζωγραφίζει, σχεδιάζει, παίρνει φωτογραφίες, γράφει, τυπώνει, οριοθετεί και υιοθετεί ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, ψάχνει και βρίσκει την ουσία, τοποθετεί, τακτοποιεί βάζει όρια, αφήνει ίχνη γραφής για να δομήσει αλληλουχίες μεταξύ αντικειμένων και εικόνας. Πειραματίζεται, δοκιμάζει, χρησιμοποιεί γνωστά μοτίβα και δημιουργεί νέα.

Ο έτερος καλλιτέχνης του εικαστικού αυτού διαλόγου, ο Σαράντης Γκάγκας μοιάζει να κλείνει προηγούμενα κεφάλαια τεχνικών και να ξεκινάει την αφήγηση νέων εικαστικών ιστοριών. Αυτή τη φορά αφήνει πίσω του λάδια, ακρυλικά, χαρτιά και καμβάδες προς χάριν της γνωριμίας του μ\’ ένα νέο μέσο που φαίνεται να τον γοητεύει…το πλεξιγκλάς.