Η Imany επισκέπτεται ακόμη μία φορά την Ελλάδα για να βρεθεί ξανά με το αγαπημένο της ελληνικό κοινό, σε μία καλοκαιρινή συναυλία δίπλα στη θάλασσα, στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι.

Η αγαπημένη Γαλλίδα του ελληνικού κοινού, δεν παραλείπει ποτέ την Ελλάδα από τις περιοδείες της, και αυτό γιατί όπως λέει και η ίδια η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα εκτός Γαλλίας που της έδειξε αμέσως τόση αγάπη, κάνοντας κάθε live της sold out!

Με αφορμή τη συναυλία, λίγες μέρες πριν την απολαύσουμε και πάλι από κοντά, η Imany μας λέει λίγα λόγια για τη νέα της δουλειά, που σύντομα θα κυκλοφορήσει, για τη μουσική και τη ζωή της που είναι πάντα γεμάτη αγάπη, ενώ υπόσχεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για ακόμη ένα live, μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Συνέντευξη Αθηνά Πούλιου

CultureNow: Στις 29 Ιουνίου επιστρέφεις στην Ελλάδα για μία καλοκαιρινή συναυλία, αυτή τη φορά και με νέο υλικό που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πες μας λίγα λόγια για τη νέα σας δουλειά.

Imany: Το νέο μου άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μάλλον τον Σεπτέμβριο, πριν από αυτό όμως έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο το EP, There were tears. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου πήρε αρκετό. Αποτελεί σίγουρα μία καινούρια περιπέτεια για μένα καθώς προσπάθησα να γράψω ένα πιο ώριμο άλμπουμ αυτή τη φορά. Ένα άλμπουμ στραμμένο περισσότερο στον κόσμο, περισσότερο “παρατηρητικό”. Ελπίζω να σας αρέσει!

C. N.: Ποια είναι η έμπνευσή σου όταν γράφεις τα τραγούδια σου;

I.: Συνήθως οι πρώτες λέξεις μου “σκάνε” στο μυαλό και στη συνέχεια έρχονται και τα υπόλοιπα και η μελώδία επίσης. Η έμπνευσή μου στηρίζεται κυρίως στην πραγματικότητα, τη δική μου ή των άλλων.

C. N.: Η αγάπη αποτελεί μεγάλο κομμάτι τόσο στη ζωή σου όσο και στη δουλειά σου;

I. : Ναι, η αγάπη είναι που με κρατά αισιόδοξη. Θεωρώ τον ευατό μου τυχερό. Έχω την υγεία μου και μία ευτυχισμένη οικογένεια. Περιβάλλομαι από ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν κι αυτοί. Κι αυτό είναι το μόνο που με βοηθά να συνεχίσω και να παλεύω.

C. N.: Περιέγραψέ μας με δύο λόγια τη μουσική σου πορεία μέχρι σήμερα. Πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν για σένα να ασχοληθείς τελικά με τη μουσική και να αφήσεις πίσω μία καριέρα ως μοντέλο;

I.: Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αρκετά μεγάλη για να συνεχίσω το μόντελινγκ και έτσι ήταν εύκολο να το αφήσω πίσω. Όταν αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας τραγουδίστρια, επέστρεψα στη Γαλλία από τη Νέα Υόρκη, όπου έμενα τα τελευταία χρόνια, και ξεκίνησα συναυλίες σε πολλά μέρη, άνοιξα τις συναυλίες πολλών μεγάλων καλλιτεχνών, και τελικά υπέγραψα συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει 2 EPs, 1 άλμπουμ και έχω δώσει πάνω από 400 συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Είναι μία δύσκολη δουλειά είναι η αλήθεια, αλλά πάντα σε γεμίζει πλήρως!

C. N.: Ποια είναι η σχέση σου με το ελληνικό κοινό μετά από τα live που έχεις δώσει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα;

I.: Μου αρέσει πολύ να παίζω μπροστά στο ελληνικό κοινό. Την τελευταία φορά έκανα ολόκληρη περιοδεία στην Ελλάδα! Είναι η πρώτη χώρα εκτός Γαλλίας που μου έδειξε τόση μεγάλη αγάπη. Χρωστάω πολλά στο ελληνικό κοινό και υπόσχομαι ότι θα επιστρέφω συχνά!

C. N.: Μετά τη συναυλία στην Αθήνα, τι ακολουθεί;

I.: Ελπίζω ότι το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τουλάχιστον στο τέλος του χρόνου, θα κυκλοφορήσει το νέο μου άλμπουμ. Με την κυκλοφορία του θα ακολουθήσει περιοδεία, από την οποία φυσικά δεν θα λείπει η Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία της Imany στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι μπορείτε να δείτε εδώ.

Φωτ.: © Barron Claiborne