Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αθήνα σας προσκαλεί την Τετάρτη, 22 Ιουνίου στα επίσημα εγκαίνια του ετήσιου ARCHITECTURE YEAR SHOW 2016 των φοιτητών Αρχιτεκτονικής.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό campus του Αμαρουσίου μεταξύ 19:30-22:30, παρουσία των φοιτητών και των οικογενειών τους, των ακαδημαϊκών του τμήματος και πολλών προσκεκλημένων.

Στην έκθεση, όπως κάθε χρόνο, οι φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος BA (Hons) Architecture [RIBA Part 1] καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος MArch Architecture and Urbanism θα παρουσιάσουν τα ατομικά και ομαδικά αρχιτεκτονικά τους project, βάσει των οποίων θα αξιολογηθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 21/09 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 10:00-19:00.

Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο και μοναδικό bachelor Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένο από το RIBA (Royal Institute of British Architects), γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων.