Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα εμφανιστεί σε μια καινούργια, διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.

Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγουδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Οι έξι sold out συναυλίες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τρεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και όλες οι άλλες ανά την Ελλάδα, επιβεβαιώνουν την εντυπωσιακή επιτυχία των παραστάσεων της «Παιχνίδι με το χρόνο».

Με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά. 

Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.

Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι θα συναντήσουμε και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε, θα τραγουδήσουμε κλείνοντας μαζί το μάτι στο χρόνο…

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα συνοδεύσει στη σκηνή η ορχήστρα νυκτών εγχόρδων MandolinARTE.

Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Οι κριτικές που ακολούθησαν από γνωστούς και αγνώστους στα social media αποδεικνύουν ότι η παράσταση «Παιχνίδι με το χρόνο» είναι αναμφισβήτητα από τα highlights της φετινής χρονιάς, μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Οργάνωση παραγωγής: Τεχνότροπον – Artway