Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η παγίδα - Μέλανι Ράαμπε

Η παγίδα - Μέλανι Ράαμπε

Από τις εκδόσεις Καλέντης κυκλοφορεί το βιβλίο, Η παγίδα της Μέλανι Ράαμπε σε μετάφραση της Γιώτας Λαγουδάκου.

 

Ένα μυστήριο τυλίγει τη ζωή της 38χρονης επιτυχημένης συγγραφέως μυθιστορημάτων Λίντα Κόνραντς. Στην πραγματικότητα όμως τη στοιχειώνει ένα τραγικό γεγονός από το παρελθόν. Ήταν εκείνη που είχε βρει το αιματοκυλισμένο πτώμα της αδελφής της, της Άννας, προλαβαίνοντας να δει φευγαλέα το πρόσωπο του δολοφόνου. Τραυματισμένη βαθύτατα από το ανεξιχνίαστο έγκλημα, μένει κλεισμένη στο σπίτι της για έντεκα ολόκληρα χρόνια, όταν ξαφνικά αναγνωρίζει στην τηλεόραση το πρόσωπο του δολοφόνου: είναι ο διάσημος δημοσιογράφος Βίκτορ Λέντσεν. Αποφασίζει να παγιδεύσει τον δολοφόνο γράφοντας ένα θρίλερ με την ιστορία της αδελφής της και επιδιώκοντας να αποσπάσει την ομολογία του μέσω μιας συνέντευξης μαζί του...

Η TriStar Pictures αγόρασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του μυθιστορήματος Η Παγίδα της Melanie Raabe για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει επίσης στις χώρες: Αυστραλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Τουρκία, Βρετανία, ΗΠΑ.

 

Η Μέλανι Ράαμπε γεννήθηκε το 1981 στην Ιένα, μεγάλωσε σε ένα χωριό της Θουριγγίας με 400 κατοίκους και σε μια κωμόπολη της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Σπούδασε Επιστήμη των Μέσων Ενημέρωσης και Λογοτεχνία στο Μπόχουμ και σήμερα ζει στην Κολονία, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος, σεναριογράφος, μπλόγκερ (www.biographilia.com), περφόρμερ και ηθοποιός του θεάτρου. Έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία για το συγγραφικό της έργο . Τα δικαιώματα του μυθιστορήματος Η Παγίδα πουλήθηκαν, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το βιβλίο στη Γερμανία, σε πολλές χώρες του κόσμου μεταξύ άλλων στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία και στις αγγλόφωνες χώρες του εξωτερικού. Επίσης η TriStar Pictures εξασφάλισε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του μυθιστορήματος για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η τζαζ του δολοφόνου - Ray Celestin
15.11.2016 11:26
Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο, Η τζαζ του δολοφόνου της Ray Celestin σε μετάφραση Μαρίας Τραϊκόγλου.
Τραμπάλα - Χρήστος Αρμάντο Γκέζος
25.10.2016 11:10
Από τις εκδόσεις Μελάνι κυκλοφορεί το βιβλίο Τραμπάλα του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου.
Νοηματική Γλώσσα - Ελένη Καβαζίδου
23.08.2016 11:02
Το βιβλίο, Νοηματική Γλώσσα. Ένα κλειδί και μια παγίδα για κωφούς και ακούοντες της Ελένης Καβαζίδου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς.
Ζωογραφίες - Σοφία Σακελλαρίου
08.03.2016 11:37
Από τις εκδόσεις Μελάνι κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή, Ζωογραφίες της Σοφίας Σακελλαρίου.
Η  Άννας Καραμάνου παρουσιάζει το βιβλίο της, Η Ευρώπη και τα Δικαιώματα των Γυναικών στον Ιανό
04.03.2016 11:12
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο IANOS έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Καραμάνου, Η Ευρώπη και τα Δικαιώματα των Γυναικών – ο εξευρωπαϊσμός σε Ελλάδα και Τουρκία.