Το συγκλονιστικό #1 παγκόσμιο Best Seller Κάιν & Άβελ του σπουδαίου Jeffrey Archer σε νέα έκδοση από τις εκδόσεις Bell.

Πρόκειται για μια «υπέροχη ιστορία εκπληκτικής δύναμης» της οποίας η «πλοκή αποτελεί έναν πραγματικό θρίαμβο!» (The Times). Είναι «το απόλυτο μυθιστόρημα αδελφικής αντιπαλότητας» (Dan Brown) με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και το βιβλίο εκείνο που κατέταξε τον Jeffrey Archer «ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους του καιρού μας» (Los Angeles Times).

Πολυαγαπημένο, πολυδιαβασμένο, αλλά και για πολλά χρόνια εξαντλημένο στην Ελλάδα, το Κάιν & Άβελ κυκλοφορεί και πάλι από τις Εκδόσεις BELL για όλους εσάς που μας το ζητήσατε, για όλους εσάς που δεν το είχατε διαβάσει, αλλά και για εσάς που θέλετε να το διαβάσετε ξανά. Και ξανά. Και ξανά. Ένα βιβλίο που επιβάλλεται να έχει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας. Κάντε χώρο! 

  

Δυο άντρες γεννημένοι την ίδια μέρα, σε δύο διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, που οι δρόμοι τους έμελλε να διασταυρωθούν σ’ έναν αδυσώπητο αγώνα με έπαθλο τη δύναμη και τον πλούτο: Γουίλιαμ Λόουελ Κάιν και Άβελ Ροσνόφσκι… ο ένας γιος ενός Βοστονέζου πολυεκατομμυριούχου, ο άλλος ένας πάμπτωχος Πολωνός μετανάστης.

Η ιστορία τους θα ξεδιπλωθεί στη διάρκεια μισού αιώνα, όπου αυτοί οι δυο άντρες –φιλόδοξοι, ισχυροί και αδίστακτοι– σπρωγμένοι από τη μοίρα, θα βρεθούν στον ίδιο τόπο, στον ίδιο στίβο, για να βοηθήσουν… να σώσουν… να μισήσουν… και να συντρίψουν ο ένας τον άλλο. Γιατί ο Κάιν και ο Άβελ αγωνίζονται για την κορυφή. Και στην κορυφή υπάρχει χώρος μόνο για έναν.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 33 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, το Κάιν & Άβελ είναι το δημοφιλέστερο μυθιστόρημα του Τζέφρι Άρτσερ και εκείνο που τον καθιέρωσε διεθνώς ως έναν από τους μεγαλύτερους αφηγητές της εποχής μας.

Τη μετάφραση έχει κάνει ο Αργύρης Χιόνης.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο  Άγγελος Αναστασιάδης.