Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Full Moon Party με Timmy Regisford και Dino MFU στο Bolivar Beach Bar

Full Moon Party με Timmy Regisford και Dino MFU στο Bolivar Beach Bar

Ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως έρχεται στο Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU. Ένα ρυθμικό μουσικό ταξίδι κάτω από τον φωτεινό ουρανό στο πιο εξωτικό Beach Bar της πόλης μας περιμένει.

 

TIMMY REGISFORD

Η καριέρα του Regisdord είναι πολυπρόσωπη, καθώς συνδυάζει παραγωγή, remix και A&R δουλειά καθώς και το να κάνει τον DJ. Η μακροσκελής remix δισκογραφία του συμπεριλαμβάνει κλασικά κομμάτια από τους Diana Ross, Gerald Alston, Stevie Wonder, Patti Labelle, New Addition, Bobby Womack, Gladys Knight and The Pips and Mary J Blige και άλλους.

 

Ως A&R Executive στις Motown, MCA και Atlantic, η ικανότητα του Regisford να βρίσκει και να δουλεύει με νέα ταλέντα ανέδειξε καλλιτέχνες όπως οι Blaze, Johnny Gill, Basic Black, Eric B & Rakim, Guy, Miki Howard, Ten City και Curtis Hairston στο πρώτο πλάνο της μουσικής σκηνής.

 

Dino Mfu

Ο γνωστός παραγωγός και Dj DINO MFU με την φήμη του να εξαπλώνεται εντός και εκτός Ελλάδας. Γεννήθηκε το 1980 στη Νέα Υόρκη όπου και μεγάλωσε, σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της House μουσικής. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους House Music Dj της χώρας μας.

Σχετικές ειδήσεις
Full Moon Party με τον Dennis Ferrer στο Bolivar Beach Bar
15.09.2016 10:53
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στο μεγαλύτερo full moon party της πόλης, έναν από τους πλέον αγαπημένους Dj/ producers της dance τον Dennis Ferrer.
Closing Party με τον Daddy G @ Bolivar Beach Bar
08.08.2016 14:25
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!
Full Moon Party με Kiko Navarro - Agent Greg - Dj Fo στο Bolivar
25.05.2016 12:24
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται ο Kiko Navarro, ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.
Full Moon Party με τον Kiko Navarro στο Bolivar Beach Bar
16.05.2016 15:47
Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 έρχεται ένα Full Moon Party στο Bolivar Beach Bar με τον Kiko Navarro.
Saturday Nights με τον Dino MFU στο Bolivar Beach Bar
04.05.2016 10:36
Σάββατο 7 Μαΐου και το Bolivar Beach Bar ξεκινά τα Saturday Nights με τα μαγικά remixes του DINO MFU.