Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Παυλος Παυλιδης & Β-Movies

Παυλος Παυλιδης & Β-Movies
Ο Παύλος Παυλίδης λίγο πριν την κυκλοφορία του DVD της Σύρου και μετά τις sold out εμφανίσεις του Νοεμβρίου, ανεβαίνει μαζί με τους b-movies στην σκηνή του stage του Μύλου για δύο συναυλίες .

Ο ηγέτης του συγκροτήματος των Ξύλινων Σπαθιών έπειτα από 15 χρόνια δημιουργίας κι επιτυχιών με τα Ξύλινα Σπαθιά και την προσωπική του μπάντα , ξεκινά μια νέα περίοδο στην καλλιτεχνική του πορεία.

Στις δύο εμφανίσεις τους, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, εκτός από τα τραγούδια των solo album του Παυλίδη και τα τραγούδια των Ξύλινων σπαθιών, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούργια τραγούδια του επόμενου δίσκου του Παύλου Παυλίδη που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου. To DVD της Σύρου κυκλοφορεί στις 4 Μαίου 2009.

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα acoustic live στη Σύρο
12.08.2016 14:46
Γνωστός στο ευρύ κοινό, σαν το κεντρικό πρόσωπο του συγκροτήματος θρύλος «Ξύλινα Σπαθιά», ο Παύλος Παυλίδης ξαναγυρνά στη Σύρο.
Παύλος Παυλίδης & B-Movies – Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο: Νέο videoclip σε σκηνοθεσία και σενάριο The Boy
15.07.2016 10:57
Δείτε το νέο videoclip του Παύλου Παυλίδη & B-Movies για το κομμάτι "Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο", σε σκηνοθεσία και σενάριο του The Boy. Πρόκειται για το δεύτερο videoclip από το ομώνυμο album του, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την Inner Ear.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!