Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα με πλήρη σύνθεση για ένα live στο Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.

Οι Nouvelle Vague αποτελούν από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε live… Γιατί οι Nouvelle Vague δεν μοιάζουν με κανέναν!

Κάθε τους live αποτελεί μία… βιωματική εμπειρία. Αγαπημένες μελωδίες, λυρισμός, ρομαντική και ανέμελη διάθεση, παιχνιδιάρικη διάθεση, αναπόληση, ονειροπόληση, χαλάρωση αλλά και την ίδια στιγμή μία υποβόσκουσα ένταση και ρυθμός που σε προκαλεί να λικνιστείς!

Έχοντας σαν πυρήνα το ντουέτο των Marc Collin και Olivier Libaux, δύο μουσικούς / παραγωγούς που ξεκίνησαν την πορεία τους στη μουσική σκηνή της Γαλλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μέσα από διάφορα σχήματα, οι Nouvelle Vague αποτελούν μία cover band που ακολουθεί τη δική της ξεχωριστή διαδρομή έχοντας φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Κορυφαία τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής διασκευάζονται μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα σε ύφος bossa nova, ’60s pop και ’50s  jazz, αποκτούν νέο χαρακτήρα και μας γοητεύουν ξανά από την αρχή, σαν να τα ακούμε πρώτη φορά! “Love Will Tear Us Apart” (Joy Division), “Τhe Killing Moon” (Echo And The Bunnymen), “In A Manner Of Speaking” (Tuxedomoon), “Blister In The Sun” (Violent Femmes), “Too Drunk To Fuck” (Dead Kennedys), το “Making Plans For Nigel” (XTC), “This Is Not A Love Song” (Public Image Ltd), “Heart Of Glass” (Blondie), “Just Can’t Get Enough” (Depeche Mode), “I Can’t Escape Myself” (The Sound), “Ever Fallen In Love” (Buzzcocks) και η λίστα συνεχίζεται στο GAZARTE όπου η full band των αγαπημένων Nouvelle Vague θα δημιουργήσει το ιδανικό soundtrack για μία βραδιά κάτω από τα αστέρια που αναμένεται να μείνει χαραγμένη μέσα μας.

Τη βραδιά θα ανοίξει το electro-soul ensemble La Rochelle Band! Έχοντας κερδίσει το ελληνικό κοινό με τη ραδιοφωνική επιτυχία “Rocket Man” έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία αξέχαστη βραδιά! Έχοντας σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες με πιο γνωστή αυτή με τον Parov Stelar αλλά και με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει από την προσωπική τους δισκογραφία, αποτελούν ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής. Συνδυάζοντας αρμονικά την glamour αισθητική της soul με το σύγχρονο electro ήχο, με τον δικό τους ιδιαίτερο, μοναδικό τρόπο, φέρνουν τη soul ξανά στις μουσικές σκηνές! Το αποτέλεσμα… ένα άκρως ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό σκηνικό με πολύ, αποτελώντας το ιδανικό soundtrack για να λικνιστεί κανείς στο μελωδικό ρυθμό αλλά και να απολαύσει ένα ρομαντικό βράδυ με sexy R’n’B ρυθμό, αισθαντικά φωνητικά και sampling mixes σε ύφος 70’s funk.

Mία από τις πιο όμορφες συναυλιακές βραδιές του φετινού καλοκαιριού, στο Roof Stage στην ταράτσα του Gazarte, την Τετάρτη 13 Ιουλίου!