Ο Τέρρυ Παπαντίνας, ένας από τους πρώτους ήρωες της ανεξάρτητης ελληνικής  ροκ σκηνής του ’70, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην κάμερα και με μια συναυλία στο An Club, πλαισιωμένος από μερικούς από τους καλύτερους νέους ροκ μουσικούς της Θεσσαλονίκης.

Χαρισματικός κιθαρίστας με ιδιαίτερο ήχο και στιλ, ξεχώρισε σαν αυθεντικός εκφραστής της ροκ κουλτούρας. Μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να γίνει μέλος και πρωταγωνιστής σε ιστορικά συγκροτήματα όπως οι Μακεδονομάχοι και η Εταιρία καλλιτεχνών με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Ηχογράφησε για μερικούς από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες και κυκλοφόρησε δύο προσωπικούς δίσκους, υπογράφοντας, σαν στιχουργός και συνθέτης, με τα συγκροτήματα Bicycle και Τ4 Trouble. Ταλαντούχος και γοητευτικός, έγινε ίνδαλμα και φορέας της ροκ υποκουλτούρας όπου συχνά ενυπάρχουν η αντίδραση και η αυτοκαταστροφή.

Σήμερα 56 χρονών, απομονωμένος και περιθωριοποιημένος, αποκαλύπτει, σε συγκλονιστικές εκ βαθέων εξομολογήσεις μπροστά στην κάμερα στην ταινία -ντοκιμαντέρ Τ4 Τrouble and the Self Admiration Society, μια ψυχική πραγματικότητα που αντανακλά ένα κοινωνικό φαινόμενο. Η αφήγηση μιας ζωής που υπάκουσε στις αξίες της ροκ μυθολογίας, ένα μουσικό ταξίδι μέσα απ’ τα τραγούδια ενός άγνωστου στο ευρύ κοινό καλλιτέχνη

Στη σκηνή :Τέρρυ Παπαντίνας, Πάνος Παπάζογλου (ηλεκτρικές κιθάρες), Νίκος Κιουρκτσής (τύμπανα), Κώστας Χασιώτης (μπάσσο), Μιχάλης Βρέττας (βιολί).