Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Henkel και η Lidl Hellas στηρίζουν το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια

Η Henkel και η Lidl Hellas στηρίζουν το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια

Η εταιρία Henkel με τα  αγαπημένα σας προϊόντα Palette, Syoss, Fa και Theramed σε συνεργασία με τη Lidl Hellas, προσφέρουν 10 υποτροφίες στο Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια σε μαθητές με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες, αλλά με περιορισμένα οικονομικά μέσα.

 

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας σε παιδιά από Β΄ Δημοτικού έως και Α΄ Λυκείου με στόχο να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, το CTY Greece προσφέρει δύο θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα  στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια, και ένα θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα.

 

Στηρίζουμε το πρωτοποριακό Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια - Center for Talented Youth Greece δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να γίνουν μέλη μίας ξεχωριστής κοινωνίας μαθητών.

 

Πληροφορίες για τη Henkel AG

 

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών αγαθών, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περίπου 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €16,428 εκ. και λειτουργικά κέρδη €2,588 εκ. για το έτος 2014. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

 

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

 

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr  

Σχετικές ειδήσεις
Η Henkel Hellas στηρίζει το νέο κύκλο ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος της WIN Hellas
18.10.2016 13:39
Η W.I.N. HELLAS, ανακοινώνει νέο κύκλο ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf.
Henkel Hellas στηρίζει για 3η χρονιά τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος»
14.10.2016 12:30
O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Φθινοπωρινό  Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς από την Henkel
10.10.2016 12:35
Eπισκεφθείτε το Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς της Henkel και επωφεληθείτε από τις πιο χαμηλές τιμές των αγαπημένων σας brands για τα ψώνια σας!
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ
14.07.2016 15:31
Τον πρωτοποριακό θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» συνεχίζει και φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, αυξάνοντας, συνολικά, τις υποτροφίες που θα χορηγηθούν από 91 σε 117.

Ανοιξιάτικο Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς από τη Henkel
09.05.2016 11:28
Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς. Ελάτε να επιλέξετε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%* από τις 12 έως τις 15 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο.