Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι Καλλιτέχνες για το Περιβάλλον

Νέοι Καλλιτέχνες για το Περιβάλλον
Ο χώρος τέχνης Pro-art/Μιρέλλα Λεγάκη εγκαινιάζει μια έκθεση ζωγραφικής νέων καλλιτεχνών με θέμα Βιώσιμος κόσμος είναι ο δίκαιος κόσμος.Η έκθεση, εντάσσεται στην πρόγραμμα Crossroads της γκαλερί , στο πλαίσιο του διαλόγου με καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την σύγχρονη εικαστική σκηνή του Βερολίνου.

Στην έκθεση συμμετέχουν  έξι νέοι εικαστικοί από διάφορες χώρες, που ζουν και εργάζονται στο Βερολίνο και την Αθήνα. Οι νέοι εικαστικοί εκφράζουν, ο καθένας ανάλογα με προσωπικά βιώματα και πολιτισμικές καταβολές, θέσεις γύρω από την σύγχρονη κοινωνική οργάνωση σε σχέση με το περιβάλλον , την επαφή με το φυσικό και αστικό τοπίο, τα ανθρώπινα συναισθήματα και την ανάγκη για βιωσιμότητα.

Καλλιτέχνες: Murshida Arzu Alpana (Bangladesh), Νικόλ Κάπαρη (Ελλάδα), Kathrin Köster (Γερμανία), Aya Onodera (Ιαπωνία), Ανάργυρος Πασχάλης (Ελλάδα), Shonah Trescott (Αυστραλία)


                                     

Σχετικές ειδήσεις
Εικαστική έκθεση του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. στο Πολιτιστικό Κέντρο
08.02.2017 10:18
Έως και τις 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας - Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.
Νέοι Ορίζοντες της Ζωγραφικής - Πρώτο Μέρος: Οι ταυτότητες των άλλων, έκθεση στο Μουσείο Φρυσίρα
12.12.2016 16:43
Το Μουσείο Φρυσίρα παρουσιάζει την πρώτη ενότητα της τριλογίας Νέοι Ορίζοντες της Ζωγραφικής, η οποία έχει θέμα Οι ταυτότητες των άλλων.
12 νέοι καλλιτέχνες από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Art Athina 2016
17.05.2016 16:52
Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των 10 
χρόνων λειτουργίας του, συμμετέχει στην φετινή Art Athina με την παρουσίαση 
ομαδικής έκθεσης νέων καλλιτεχνών.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
A Sound Mind in a Sound Body: ομαδική έκθεση στην Alma gallery
06.04.2016 12:30
Η Alma Gallery στην Αθήνα υποδέχεται την ομαδική έκθεση “A Sound Mind in a Sound Body”: τέσσερις νέοι εικαστικοί παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική ζωγραφική μέσα από έργα και σχέδια με μολύβι, μελάνι και κάρβουνο.