Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Νέοι Καλλιτέχνες για το Περιβάλλον

Νέοι Καλλιτέχνες για το Περιβάλλον
Ο χώρος τέχνης Pro-art/Μιρέλλα Λεγάκη εγκαινιάζει μια έκθεση ζωγραφικής νέων καλλιτεχνών με θέμα Βιώσιμος κόσμος είναι ο δίκαιος κόσμος.Η έκθεση, εντάσσεται στην πρόγραμμα Crossroads της γκαλερί , στο πλαίσιο του διαλόγου με καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την σύγχρονη εικαστική σκηνή του Βερολίνου.

Στην έκθεση συμμετέχουν  έξι νέοι εικαστικοί από διάφορες χώρες, που ζουν και εργάζονται στο Βερολίνο και την Αθήνα. Οι νέοι εικαστικοί εκφράζουν, ο καθένας ανάλογα με προσωπικά βιώματα και πολιτισμικές καταβολές, θέσεις γύρω από την σύγχρονη κοινωνική οργάνωση σε σχέση με το περιβάλλον , την επαφή με το φυσικό και αστικό τοπίο, τα ανθρώπινα συναισθήματα και την ανάγκη για βιωσιμότητα.

Καλλιτέχνες: Murshida Arzu Alpana (Bangladesh), Νικόλ Κάπαρη (Ελλάδα), Kathrin Köster (Γερμανία), Aya Onodera (Ιαπωνία), Ανάργυρος Πασχάλης (Ελλάδα), Shonah Trescott (Αυστραλία)


                                     

Σχετικές ειδήσεις
Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα: Πρόγραμμα ξεναγήσεων από τους καλλιτέχνες
28.06.2016 15:23
Στο διάστημα από 30 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ξεναγήσεις στην έκθεση Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
12 νέοι καλλιτέχνες από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Art Athina 2016
17.05.2016 16:52
Το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των 10 
χρόνων λειτουργίας του, συμμετέχει στην φετινή Art Athina με την παρουσίαση 
ομαδικής έκθεσης νέων καλλιτεχνών.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
A Sound Mind in a Sound Body: ομαδική έκθεση στην Alma gallery
06.04.2016 12:30
Η Alma Gallery στην Αθήνα υποδέχεται την ομαδική έκθεση “A Sound Mind in a Sound Body”: τέσσερις νέοι εικαστικοί παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική ζωγραφική μέσα από έργα και σχέδια με μολύβι, μελάνι και κάρβουνο.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.