«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά»… Μια πασίγνωστη λαϊκή ρήση που έχει, φυσικά, εφαρμογή και στην Εκπαίδευση! Αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν μέσα από τα έργα τους οι σπουδαστές και σπουδάστριες όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στην 25η Έκθεση Σπουδαστών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19.00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Έργα σπουδαστών και από τις 76 ειδικότητες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν το κοινό, καθώς είναι φτιαγμένα από Αγάπη: την αγάπη τόσο των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για το αντικείμενο σπουδών τους, όσο και σύσσωμου του ακαδημαϊκού προσωπικού του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσέφερε σε αυτά τα παιδιά πολύτιμες γνώσεις και κατάρτιση υψηλής ποιότητας.

Στην 25η Έκθεση Σπουδαστών πρόκειται να παρουσιαστούν εργασίες σπουδαστών και από τους 19 κορυφαίους Τομείς Σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

Διοίκησης & Οικονομίας, Ναυτιλιακών, Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών, Επισιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Φαρμάκων & Καλλυντικών, Ομορφιάς & Μόδας, Διαιτολογίας & Διατροφής, Παιδαγωγικών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, Μηχανολογίας & Μεταφορών, Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών, Δομικών Έργων, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αεροπορικών Σπουδών, Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα της Έκθεσης περιλαμβάνει εξάλλου, live shows και ένα πολύ «δυνατό» party με δώρα και εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς!