Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ένα solo με τίτλο Χωρίς…

Ένα solo με τίτλο Χωρίς…
Το νέο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη υποδέχεται την Ομάδα Σύγχρονου Χορού της Πέρσας Σταματοπούλου και τη νέα της παραγωγή, γεννημένη από ένα προσωπικό και μοναχικό ταξίδι χωρίς αποσκευές… Κι εσείς, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο info@culturenow.gr μπορείτε να κερδίσετε μία από τις έξι διπλές προσκλήσεις για την παράσταση .

Η ομάδα της Πέρσας Σταματοπούλου συνεχίζει και στη νέα αυτή παραγωγή να ερευνά και να σχολιάζει θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου, άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητά μας.

Έτσι, με αφορμή την αίσθηση της απώλειας, παντός είδους, η συγκεκριμένη performance διαπραγματεύεται το ελάχιστο, το απαραίτητο, το απολύτως αναγκαίο, μέσα σ’ ένα άδειο χώρο, ο οποίος λειτουργεί απελευθερωτικά από συμβάσεις και εξαρτήσεις, ενώ ξεδιπλώνονται μικρά, σπονδυλωτά στιγμιότυπα, σαν χρονικές φάσεις της ζωής .

Η σύλληψη και η χορογραφία της παράστασης είναι της Πέρσας Σταματοπούλου, οι φωτισμοί του Παναγιώτη Μανούση και οι φωτογραφίες του Στέφανου Σάμιου. Ερμηνεύει η Πέρσα Σταματοπούλου.

Οι προσκλήσεις είναι δύο διπλές για κάθε ημέρα (5, 6 και 7 Απριλίου). Για να διεκδικήσετε μία από αυτές στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας στο info@culturenow.gr γράφοντας ως θέμα Χωρίς και την ημέρα που επιθυμείτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.

Σχετικές ειδήσεις
Το είπε ο γέρος, από το Εθνικό Θέατρο και το Μουσείο Μπενάκη
24.02.2017 12:20
Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της γόνιμης συνεργασίας του Μουσείου Μπενάκη με το Εθνικό Θέατρο με τίτλο «Από τη σιωπή της προθήκης στον θεατρικό λόγο». Ως πρωταγωνιστές, τα αντικείμενα του Μουσείου αφηγούνται πτυχές της ιστορίας τους, με οδηγό τα δραματοποιημένα από τους ηθοποιούς κείμενα.
Κερδίστε 25 διπλές προσκλήσεις για τον
03.02.2017 16:26
Το Θέατρο Μουσούρη δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση "Αμερικάνικος Βούβαλος" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 μ.μ., προσφέροντας 25 διπλές προσκλήσεις!!!
50 διπλές προσκλήσεις για το «Trouble in Tahiti» στο Θέατρο Σημείο
11.01.2017 16:33
Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Βέρθερος» στο Θέατρο Σημείο!
19.10.2016 14:25
Η παράσταση "Βέρθερος", η οποία βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα του J.W. Goethe, "Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου", παρουσιάζεται στο Θέατρο Σημείο, σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή. Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Το Χειρόγραφο της Χάρις Αλεξίου για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
08.04.2016 11:17
Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, η παράσταση της Χάρις Αλεξίου, "Χειρόγραφο", που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη σε παραγωγή της εταιρίας Λυκόφως στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, θα είναι αφιερωμένη στις δράσεις της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τους πρόσφυγες και τα έσοδα από την παράσταση, θα διατεθούν αποκλειστικά στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την προσφυγική κρίση.