Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Outlook Festival 2016: Official Athens Launch Party @ six d.o.g.s

Outlook Festival 2016: Official Athens Launch Party @ six d.o.g.s

Το Outlook Festival είναι το μεγαλύτερο μουσικό Bass Music & Culture Festival στην Ευρώπη. Αντικείμενο του κυρίως ήχοι που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reggae, Dub, Dubstep, HipHop, Breaks, Drum’n’Bass.

 

Λαμβάνει χώρα εδώ και 8 χρόνια στο τέλος κάθε καλοκαιριού στην Pula της Κροατίας, διαρκεί τέσσερις ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με αποκορύφωμα το event που γίνεται στο εγκαταλειμμένο Ρωμαϊκό οχυρό. To φετινό Outlook θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και το Line Up του είναι πραγματικά εντυπωσιακό, φιλοξενώντας πάνω από 200 κορυφαίους καλλιτέχνες . Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Damian Marley, Slum Village, Joey Badass, RA The Rugged Man, Afro, Artful Dodger, Norman Jay, Goldie, Andy C, Noisia, Jah Shaka, Roni Size, High Contrast, Congo Natty, Mala, Mad Professor, Kode9, Ikonika και πολλούς άλλους.

 

Ως επίσημος συνεργάτης του φεστιβάλ στην Ελλάδα, η Innersense productions παρουσιάζει το Outlook Festival 2016: Official Athens Launch Party, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο six d.o.g.s. Tο event θα φιλοξενήσει τον ήχο του Outlook Festival στο Gig space και η είσοδος θα είναι συμβολική στα 5 ευρώ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να γνωρίσουν την κουλτούρα του μπάσου και των Breakbeats.

 

Headliner θα είναι ο Βρετανός resident του Outlook Festival, Blazin’, ο οποίος είναι και resident στο main room των ιστορικότερων και καλύτερων Drum’n’Bass Club Events στον κόσμο, των Warning.

 

Μαζί του θα βρεθούν οι Έλληνες εκπρόσωποι του Bass ήχου, Junior SP., Cryogenics και Boycott, ενώ hosts στα μικρόφωνα της βραδιάς θα είναι το δίδυμο των MC’s Twinsanity.

Σχετικές ειδήσεις
We are all Balkans στο Athens Music Festival
14.02.2017 10:21
To ATHENS MUSIC FESTIVAL κατόρθωσε να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Μία πρόταση που ξεπέρασε τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής.
THE MODE live @ Lake Party
17.08.2016 11:35
Οι THE MODE συνεχίζουν αυτό το καλοκαίρι τις μοναδικές χορευτικές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 19 Αύγουστου 2016 θα βρίσκονται στο εντυπωσιακό festival Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα (κτήμα Πιθάρι).
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar
24.05.2016 14:48
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, από τις 9 το βράδυ, σας υποδεχόμαστε στο Urania Bar με το Taratsa International Film Festival Festart Party.
Η Hidden Orchestra στο 16o Athens Technopolis Jazz Festival
19.05.2016 16:37
Η Hidden Orchestra, ανεβαίνει στη σκηνή του 16th Athens Technopolis Jazz Festival για ένα μοναδικό live, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.