Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ, στις 18 Ιουνίου 2016 στο ΟΑΚΑ!

Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με τα πιο hot ονόματα της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, DJ sets που θα συζητηθούν, special live acts σε ένα 10ωρο ατελείωτο event. Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ ένα ατελείωτο, ξέφρενο, φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, χρωματίζουμε το γκρίζο, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό ολοήμερο φεστιβάλ με δυνατή μουσική από DJ’s και συγκροτήματα on stage, colour-happenings και τον μεγαλύτερο colour-fan σε εμφάνιση έκπληξη!

Το φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, για ακόμα μια φορά στην Αθήνα, με περισσότερο κέφι και απέραντη διάθεση θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα, ρυθμό και θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με 50.000 πρωταγωνιστές!

Παρουσιαστής – Εμψυχωτής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Special backstage news by Κατερίνα Τσάβαλου

Colour Day Festival Line Up

DJs

Star DeeJay Michael Tsaousopoulos
House Twins
Dino MFU
George Siras
Xenia Ghali
Sysex
Mossel
Instamix
Anastasio
Asterios Haritos

Live Acts

Melisses
Faydee
Lariss
Claydee
The Mode
Arva & A.Rammos
A Flow Mobz

DJs

STAR DeeJay MICHAEL TSAOUSOPOULOS

Δημιουργικός, αγαπητός, ανεξάντλητος! Τρία, από τα πολλά «επίθετα» που μπορείς να βάλεις δίπλα στην επιβλητική φιγούρα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου με το φανατικό «breakfast» κοινό σε ραδιόφωνο και clubs! Ο Μichael “267”επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για μια μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση, έτσι όπως αρμόζει σε ένα Star DJ!

HOUSE TWINS

Θα μπορούσαν να είναι και αληθινά αδέρφια, αλλά είναι bros στη συνεργασία! Οι HouseTwins είναι και πάλι κοντά μας προσφέροντας μας παράλληλα και ένα εκπληκτικό Official Anthem, το “Paint The Sky” με τα φωνητικά του Andy Nicolas!

DINO MFU

Ο ιδρυτής της Zero10 Records, έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της house σκηνής της Ελλάδας! Με πάνω από 200 events ανά χρόνο σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας, 9 residency καλοκαίρια στο Cavo Paradiso & Scarpa της Μυκόνου, 100+ επίσημες κυκλοφορίες του label, εκατοντάδες ώρες ON AIR στο ραδιόφωνο, εκατομμύρια YouTube views, flyers και έντονο socializing στο διαδίκτυο – δεν είναι καθηγητής στατιστικών – αλλά ο κατάλληλος άνθρωπος και για να ξεσηκώσει τον κόσμο και να απογειώσει πολύχρωμες νότες στον ουρανό του ΟΑΚΑ! Εργατικός και με ενέργεια, όσο πραγματικά λίγοι, ετοιμάζει ένα set έκπληξη που θα συζητηθεί! Λεπτομέρειες … εντός Colour Day Festival!

GEORGE SIRAS

Πολλοί τον αποκαλούν Master, άλλοι πάλι «δάσκαλο»! Mε όποιον τίτλο κι αν τον αποκαλέσεις ο George Siras είναι και θα είναι, ο κορυφαίος House DJ που πέρασε από τα DJ booth στην Ελλάδα! Αποτελεί το βασικό resident DJ του Cavo Paradiso, για σχεδόν 2 δεκαετίες και έναν από τους καλύτερους DJs που έχουν παίξει με σετ τους στο Ελληνικό ραδιόφωνο! Φέτος «εκπαιδεύει» στη κυριολεξία νέες φουρνιές από φιλόδοξους DJs στο «DJ Survival» school!

XENIA GHALI

Είναι διάσημη, όμορφη και η πρώτη «κυρία» που αναλαμβάνει τα DJ booth του Colour Day Festival! Με μόνιμο jet lag από τις μετακινήσεις στην Αμερική και με εντυπωσιακές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Xenia Ghali, μετά το χαμό που έχει προκαλέσει στο Billboard dance chart, με το κομμάτι της «Under These Lights» θα βρίσκεται on stage στις 18 Ιουνίου για να βάλει τη δική της ροζ uplifting πινελιά στον παλμό του φεστιβάλ!

SYSEX

O Sysex είναι ένας ακόμη «δυνατός» παίχτης στο φετινό DJs line up που προέρχεται από την tech house σκηνή! Tο όνομά του προέκυψε τυχαία, από τον αλγόριθμο Sys Ex, ο οποίος μεταφέρει εντολές μέσω του midi interface με τον οποίο ήρθε σε επαφή, όταν χρειάστηκε να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στην ψηφιακή κονσόλα! Είναι super fan της τεχνολογίας, έχει ωραία στυλιστική κουλτούρα και αποτελεί έναν από τους resident DJs του Blend!

MOSSEL

Εάν δεν ήταν DJ o Mossel, θα μπορούσε άνετα να είναι επιτυχημένο αντρικό μοντέλο! Τον κέρδισε, όμως, το stage κι όχι η πασαρέλα και κυρίως, το πάθος του να βρίσκεται πίσω από international DJ booths! Το 2016 τον βρήκε σε tour στην Ινδία και Η.Π.Α. αλλά, ο εκρηκτικός παλμός που δημιούργησε στην περσινή έναρξη του Colour Day Festival, τον οδηγεί και πάλι μπροστά σας στο ΟΑΚΑ, για ένα απογειωτικό dj set!

INSTAMIX

Είναι ενθουσιώδης, εκρηκτικός και συνάμα ονειροπόλος! Ζει στο Λονδίνο σπουδάζοντας Νομικές επιστήμες και παράλληλα δουλεύει πολύ στον τομέα του DJing/ Producing, παράγοντας συνέχεια tracks! O Instamix είναι παρών στα μεγάλα events του σήμερα, χτίζοντας κάτι δυνατό για το αύριο!

ANASTASIO

Η ώρα της προετοιμασίας για ένα DJ είναι σημαντική και η αφοσίωση μεγάλη, ειδικά όταν μιλάς για τον Anastasio, που είναι γνωστός για τις τεχνικές του αρετές στα DJ Booth! Με παρουσίες στο DJ Sounds της Pioneer, εξειδικευμένη DJing αρθρογραφία στο GodisaDJ.gr, τεχνική διδασκαλία στο BE THE ONE (DJ contest) και εμφανίσεις σε Act (Residency), Dreamland, Colour Day Festival, η προετοιμασία έχει καλά ξεκινήσει για τις 18 Ιουνίου!

ASTERIOS HARITOS

Όταν το ταλέντο συναντά την επιμονή για διάκριση, τότε φέρνει on stage το αστέρι του «Αστέριου», ένας πολλά υποσχόμενος νέος DJ σε ηλικία – με πολύ μέλλον!

Live Acts

MEΛΙSSES

Με φόρα από το περσινό επιβλητικό τους σετ και μετά από απαίτηση χιλιάδων fans οι MEΛΙSSES, το πιο αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, επιστρέφει πιο δυνατά στον τόπο του χρώματος, για να ανεβάσει το κέφι στον ουρανό του ΟΑΚΑ! Ζήσε τη στιγμή και γίνε μαζί τους “Ένα”!

FAYDEE

Ο Faydee ύστερα από τη μεγάλη του μεταγραφή στη Heaven music -Warner Music Greece και με όπλο του το νέο single, “Ya Linda” – charting στο TOP100 του official airplay chart της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας βδομάδα – έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο πλάι του Star DeeJay Μιχάλη Τσαουσόπουλου!

LARISS

Προέρχεται από την πόλη την ποιητών, Lasi στη Ρουμανία, αλλά την κέρδισε η μουσική και το τραγούδι! Αποτελεί τη δημοφιλέστερη Pop Dance τραγουδίστρια της χώρας της, που με το Dale Papi, είδε την καριέρα της να απογειώνεται! Η Lariss θα βρεθεί on stage με τους A Flow Mobz για να τραγουδήσει και το ολοκαίνουριο τραγούδι συνεργασίας τους!

CLAYDEE

Είναι διάσημος, αγαπητός και έχει τη φήμη του “hitmaker”, που μόνο τυχαία δεν είναι, εάν σκεφτεί κανείς πόσες επιτυχίες έχει κάνει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας με άλλους καλλιτέχνες! Ο Claydee επιστρέφει στο Colour Day Festival για μια ξεχωριστή pop πινελιά, ανάμεσα στο κέφι και στο χρώμα του φεστιβάλ!

THE MODE

Ένα πολύ εντυπωσιακό ηλεκτρονικό «τρίο» έρχεται γεμάτο παλμό, φαντασία και εξαιρετικό #LIVE #perfoming! Οι The Mode, θα είναι on stage στις 18 Ιουνίου για να μας παρουσιάσουν ένα απογειωτικό Live #mashup#set που θα συζητηθεί πολύ!Το Colour Day Festival με χαρά παρουσιάζει τους The Mode και την όμορφη Fay Kross!

ARVA & A.RAMMOS

Special act από τα πιο ιδιαίτερα νέα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον ταλαντούχο τραγουδιστή Αναστάση Ράμμο, που θα ροκάρει με την πηγαία τρέλα του και τον πολλά υποσχόμενο DJ και μουσικό παραγωγό, Arva!

A FLOW MOBZ

Α Flow Mobz … μια super νέα πρόταση από τον χώρο της Hip Hop, Rap, Trap και R&B σκηνής με φοβερή εμφάνιση on stage, από 2 νέα παιδιά που ξεχωρίσαμε για την ενέργεια και την ποιότητα που φέρνουν στις παραγωγές τους!

Colour Day Festival. H πιο ξεχωριστή, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή!

Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης:

Girls have the Power @ Colour Day Festival