Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το Sani Gourmet 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Το Sani Gourmet 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Το Sani Resort είναι εδώ και χρόνια ένας σημαντικός γαστρονομικός προορισμός επενδύοντας στην εφευρετικότητα ανθρώπων με γνώσεις και πάθος για το καλύτερο.

Αρωγοί σ’ αυτή του την προσπάθεια, όλοι οι chef που συμμετείχαν, οι άνθρωποι που εργάστηκαν μήνες αθόρυβα για τη σωστή προετοιμασία του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των ξενοδοχείων Sani Asterias, Porto Sani, Sani Club, Sani Beach, της Sani Marina και των τεσσάρων εστιατορίων του Sani Resort – Byblos, Water Restaurant, Asian και Katsu- όπου διεξήχθη το Sani Gourmet 2016, τo τμήμα Προμηθειών και το προσωπικό της αποθήκης, το κοινό που έσπευσε να δοκιμάσει, να κρίνει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ανθρώπων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν τα πιο γευστικά και όμορφα πιάτα, τους καλεσμένους, τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το γεγονός καθώς βεβαίως και τους χορηγούς του.

Από τις 20 μέχρι τις 24 Μαΐου η αυλαία του Sani Gourmet 2016 ανέβηκε, αποκαλύπτοντάς μας έναν ολοκαίνουργιο γαστρονομικό κόσμο. Κυριολεκτικά καινούργιο, αφού το φετινό θέμα του ήταν τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής. Εννιά νέοι chef, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν, ξετύλιξαν τη φαντασία τους στις κουζίνες των εστιατορίων του Sani Resort.

Ο Mauricio Giovanini με τις αργεντίνικες ρίζες και πεδίο δράσης την Ισπανία, ο Γερμανός Jan Hoffmann, ο Αυστριακός Klemens Schraml, οι Ιταλοί Oliver Piras και Alessandra del Favero, ο Yorick Tièche από τη Γαλλία, ο Stephen Toman από τη Βόρεια Ιρλανδία και οι δικοί μας, Σωτήρης Κοντιζάς και Αλέξανδρος Τσιοτίνης, καθένας χωριστά κατέθεσαν τη δημιουργικότητά τους με έμφαση στην κουζίνα που τους εμπνέει και τους οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον. 

Σχετικές ειδήσεις
Sani Club: Το νέο πρόσωπο ενός εμβληματικού ξενοδοχείου
01.02.2017 11:43
Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου, το Sani Club υποδέχεται τους επισκέπτες του 2017 κομψά ανασχεδιασμένο, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια στην πράξη.
Ο Έκτορας Μποτρίνι στο εστιατόριο του Sani Dunes στο Sani Resort
02.12.2016 11:48
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει επικεφαλής του εστιατορίου Fresco, στο νέο ξενοδοχείο του Sani Resort, το Sani Dunes, που προβλέπεται να λειτουργήσει τέλη Ιουνίου 2017.
Η SOL χορηγός για 3η χρονιά στο TEDx Thessaloniki
15.04.2016 13:15
H 7η διοργάνωση του TEDx Thessaloniki ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη SOL να βρίσκεται στο Μ2 (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) και να εμπνέει τα «ελεύθερα πνεύματα» της πόλης.
Σεμινάριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από την ΟΤΕΑcademy
13.04.2016 15:46
Ένα νέο εξειδικευμένο σεμινάριο ειδικά για επαγγελματίες της ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο, που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, ξεκινά το Μάιο στην OTEAcademy.
Rising Stars: Οι chef του μέλλοντος στο Sani Gourmet 2016
04.03.2016 10:06
Τα μεγαλύτερα νέα ονόματα στο χώρο της γαστρονομίας ετοιμάζονται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ιδανικότερο περιβάλλον: στο Sani Gourmet 2016.