Το Βolivar Beach Bar παρουσιάζει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, τον Hernan Cattaneo έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο dj/producers της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

Το όνομα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις , ο Αργεντίνος μάγος των Decks Hernan Cattaneo μας φέρνει τον αέρα από τα μοναδικά Dj set στα κορυφαία club και φεστιβάλ του κόσμου όπως Tomorrowland, Space, Cielo, Creamfields, MWC,Burning Man, γεμάτο από ήχους της σύγχρονης house σκηνής έχοντας στις αποσκευές τους αρκετό νέο υλικό και έμπνευση.

O Hernan Cattaneo είναι συνώνυμο του πάθους και της αγάπης για την μουσική με πάρα πολλές παραγωγές σε σημαντικά lebels όπως Perfecto του πασίγνωστου Paul Oakefold, την Urban Torque και την διάσημη Rennaisance που εκτός των παραγωγών του έχει δημιουργήσει και 6 cd συλλογές με μεγάλη επιτυχία και ακροαματικότητα.

Hernan Cattaneo

Ο κορυφαίος djs και παραγωγός υπόσχεται ένα εκπληκτικό dj set στο Bolivar Beach bar με μουσικές και ρυθμούς που ξεφεύγουν απ ‘τα ηχεία κατακλύζοντας την παραλία με μελωδία, ηχοχρώματα.