Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ακροάσεις για το νέο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου για τον Μάιο του 2017

Ακροάσεις για το νέο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου για τον Μάιο του 2017

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αναζητά άντρες ερμηνευτές από 18 μέχρι 45 ετών σε άριστη φυσική κατάσταση, για το νέο του έργο που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2017.

Αν είσαι χορευτής, ηθοποιός , ακροβάτης, έχεις εκπαιδευτεί στην κίνηση κι ενδιαφέρεσαι, στείλε τα εξής στο auditions@dimitrispapaioannou.com:

- σύντομο βιογραφικό σημείωμα
- τρεις φωτογραφίες: προσώπου, ολόσωμη, και ολόσωμη με μαγιό
- link σε βίντεο με δείγματα δουλειάς (αν υπάρχει)

Δεχόμαστε αιτήσεις μέχρι 15 Ιουνίου 2016. Θα γίνει επιλογή για συμμετοχή στην ακρόαση .

Η ακρόαση θα γίνει σε τρεις κύκλους: πρώτος κύκλος τον Ιούνιο του 2016, με δύο τελικούς κύκλους τον Σεπτέμβριο.

Εργαστήρια προετοιμασίας του έργου θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2016 και οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2017.

Οι παραστάσεις θα γίνουν τον Μάιο στην Αθήνα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για περιοδεία του έργου εκτός Ελλάδας στο 2017 και 2018.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαχρήστος μιλάει για τον Άρη Αλεξάνδρου στο Studio Μαυρομιχάλη
06.12.2016 16:26
Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο. Ο κύκλος συζητήσεων με το κοινό συνεχίζεται, με καλεσμένο για την ένατη συζήτηση της φετινής σαιζόν τον αρθρογράφο, συγγραφέα, ραδιοφωνικό παραγωγό και παραγωγό ντοκιμαντέρ, Δημήτρη Παπαχρήστο.
Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος  στο Studio Μαυρομιχάλη για «Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου
16.11.2016 11:51
Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο. Ο κύκλος συζητήσεων με το κοινό συνεχίζεται και φέτος, με καλεσμένο για την έβδομη συζήτηση τον κριτικό λογοτεχνίας και ίσως τον σημαντικότερο μελετητή του Άρη Αλεξάνδρου, τον Δημήτρη Ραυτόπουλο.
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ταξιδεύει εκτός πριν το νέο του έργο στην Αθήνα
30.09.2016 17:13
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ταξιδεύει εκτός συνόρων, σε Αγγλία και Ολλανδία, προετοιμάζοντας όμως το νέο του έργο το οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα τον Μάιο 2017.
Το Εθνικό Θέατρο αποχαιρετά τον Δημήτρη Μαρωνίτη
12.07.2016 15:57
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του σπουδαίου δασκάλου, μεταφραστή και δοκιμιογράφου Δημήτρη Μαρωνίτη, που τίμησε με την παρουσία και το έργο του τον πνευματικό κόσμο της χώρας.
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου υπόψηφιος για 6 βραβεία Emmy
29.03.2016 11:38
Υπόψηφιος για έξι βραβεία Emmy είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, για το Origins, την τελετή έναρξης που δημιούργησε για τους Ευρωπαΐκούς Αγώνες 2016 του Μπακού.