Η Μαρία Μανουσάκη θα βρίσκεται στο Faust την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.

Γεννημένη στη Νότια Αφρική, μεγαλωμένη στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, η βιολίστρια Μαρία Mανουσάκη είναι μια μουσικός με διεθνή́ παρουσία στο χώρο της τζαζ και world μουσικής. Σπούδασε με υποτροφία στο Βerklee College of Music της Βοστώνης.

Έχει εμφανιστεί́ σε φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο όπως το Perth Concert Hall στην Αυστραλία, το Frank Sinatra School of The Arts στη Νέα Υόρκη, στην τελετή́ λήξης των Μεσογειακών Αγώνων στην Πεσκάρα της Ιταλίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Θέατρο Badminton, επίσης έχει εμφανιστεί́ στο Jazz at the Lincoln centre, καθώς και στο Ντουμπάι στο Burj Al Arab, στο παλάτι του Βασιλιά στο Abu Dhabi όπου βρισκόταν για ένα χρόνο και παρουσίασε τη μουσική́ της στα διεθνή́ φεστιβάλ κινηματογράφου του 2005 και 2006. Η Μαρία εμπνέεται από τις Κρητικές της ρίζες και την αγάπη της για την τζαζ, για να δημιουργήσει τις νέες συνθέσεις της. Το άλμπουμ της Sole voyage πωλείται online στο cdbaby.

Μαζί της δύο εξαιρετικοί μουσικοί:

Ο Νεκτάριος Κωστάκης που γεννήθηκε στα Χανιά, σπούδασε Βυζαντινή μουσική στην Εκκλησιαστική σχολή Κρήτης και επίσης θεωρία & αρμονία κλασσικής μουσικής στο Βενιζέλειο ωδείο Χανίων. Παίζει λαούτο & άλλα όργανα και έχει πλαισιώσει δεκάδες καλλιτέχνες της δημοτικής παραδοσιακής μουσικής καθώς και της ευρύτερης Ελληνικής μουσικής σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει 4 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές & 2 απονομές πολυπλατινένιων δίσκων από συμμετοχές.

Και ο Σπύρος Κουτσορινάκης γεννημένος κι αυτός στα Χανιά, με σπουδές στην κλασσική κιθάρα. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές δισκογραφικές δουλειές καθώς έχει συνεργαστεί με αρκετούς ποπ-ροκ-λαϊκούς και κρητικούς καλλιτέχνες.