Στις δράσεις καθαρισμού και αναδάσωσης του Υμηττού συμμετείχε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της ενεργούς συνδρομής των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, με στόχο την προστασία και ενίσχυση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, σπουδαστές και στελέχη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας έδωσαν το «παρών» στις περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποίησε η οικολογική οργάνωση «Let’s Do It Greece», στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καθαρισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Μαζί με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, το εθελοντικό εγχείρημα για τον καθαρισμό και αναδάσωση του Υμηττού, που αποτελεί πολύ σημαντικό «πνεύμονα» πρασίνου για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, στήριξαν ο Δήμος Γλυφάδας και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και σχολεία, σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, περιβαλλοντικές οργανώσεις, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και απλοί πολίτες.

Το συντονισμό της περιβαλλοντικής αυτής προσπάθειας, με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», είχε ο κ. Νίκος Κιούσης, Εθελοντής-Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης «Let’s Do It Greece».