Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «Κατάστρωμα» και τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος!

Μας προσκαλεί όλους σε τρεις μεγάλες συναυλίες στον «Κήπο του Μεγάρου», την Παρασκευή 24 (sold out), το Σάββατο 25 (sold out) και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (επιπλέον- τρίτη- συναυλία). Τρεις συναυλίες- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές,  ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ελάτε να γίνουμε όλοι μια κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «Κατάστρωμα» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!