Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust

Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust

Πώς μπορούν να εκφραστούν μέσω της μουσικής οι κοινωνικοί αλλά και εσωτερικοί μας προβληματισμοί, σκέψεις και συναισθήματα? Θα πρέπει η μουσική που τα εκφράζει όλα αυτά να μην έχει σύνορα και φράγματα, όπως και ο ανθρώπινος νους  άλλωστε...

 

Ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός παρουσιάζει τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Faust, το project του “Deeper Reflections” με το κουαρτέτο του (Constantine Cheimarios Quartet). Ένα project με το οποίο παρουσιάζει τις μουσικές του ιδέες μέσα από τις προσωπικές του συνθέσεις με μοναδικό σκοπό την έκφραση και την δημιουργία μίας αισθητικής που δεν γνωρίζει στυλιστικούς περιορισμούς.

 

Σε συνεργασία με μία εκλεκτή ομάδα από σπουδαίους νέους μουσικούς: τον Γιάννη Κασσέτα στο τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, τον Στάθη Παρασκευόπουλο στο κοντραμπάσο και τον ανερχόμενο νέο ντράμερ Χρήστο Τζέρπο παρουσιάζει τις προσωπικές του συνθέσεις των οποίων βασικός κορμός είναι η μοντέρνα jazz αισθητική σε συνδυασμό με επιρροές από ethnic ακούσματα από την Αραβική, ανατολίτικη και Ελληνική μουσική.

 

“Σε μια παρακμάζουσα κοινωνία, η Τέχνη εάν είναι ειλικρινής, θα πρέπει επίσης να αντανακλά την παρακμή.

Και, εκτός αν θέλει να κλονίσει την πίστη με την κοινωνική της λειτουργία η τέχνη πρέπει να παρουσιάζει τον κόσμο ως ευμετάβλητο.

Και να βοηθάει στην αλλαγή του”. -Ernst Fischer

Σχετικές ειδήσεις
Andreas Polyzogopoulos Quartet live στο Faust
03.01.2017 11:16
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και το κουαρτέτο του θα εμφανιστούν στο Faust για μία βραδιά με original psychedelic jazz.
Deeper Reflections από το Constantine Cheimarios Quartet στο Ρουφ
30.12.2016 16:42
“Deeper Reflections” έχει τίτλο το project που παρουσιάζει ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός με το κουαρτέτο του Constantine Cheimarios Quartet την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 21.00 στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
Loca Latina και Sera Bellos Quartet live στον Πολυχώρο Αθηναΐς
27.12.2016 13:11
Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας τo «Sera Bellos Quartet» και τους «LOCA LATINA» οι οποίοι ενώνουν δυο υπέροχους μουσικούς κόσμους.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
The Dominant Gipsy project live στο Faust
26.04.2016 11:12
Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, το Dominant Gipsy project θα βρίσκεται live στο Faust.