To ΠΟΛΗ Θέατρο και ο Δάνης Κατρανίδης, προσκαλούν καλλιτέχνες, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες και ομάδες θεάτρου και χορού να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη νέα θεατρική σεζόν 2016 – 2017.

Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν σε παραστάσεις θεάτρου και χορού, όπως και σε πραγματοποίηση σεμιναρίων.

Στις καλλιτεχνικές προτάσεις που θα αποφασιστεί να στελεχώσουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν, το ΠΟΛΗ Θέατρο προσφέρει τη χρήση των χώρων του και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του θεάτρου για τη διεξαγωγή της παράστασης (ο αριθμός των παραστάσεων θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης).

Οι επικρατέστερες προτάσεις θα ενημερωθούν έως τις 10 Ιουλίου 2016 και κατόπιν θα ακολουθήσει ραντεβού για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι επικρατούσες δράσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε έναν από τους δυο χώρους του θεάτρου (Μεγάλη ΠΟΛΗ & Μικρή ΠΟΛΗ) – κατόπιν συνεννόησης.

Οι προτάσεις που θα εξεταστούν, θα πρέπει να περιλαμβάνουν περίληψη της ιδέας σας, βασικούς συντελεστές, βιογραφικό σημείωμα ομάδας ή σκηνοθέτη, ενδεικτικές ημερομηνίες διεξαγωγής, στοιχεία επικοινωνίας και να κατατεθούν έως 30 Ιουνίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπεύθυνου υποδοχής προτάσεων Διονύση Χριστόπουλου dionisischristopoulos@gmail.com.

Το ΠΟΛΗ Θέατρο σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας.