Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Summer Camp από το Θέατρο Λαμπιόνι

Summer Camp από το Θέατρο Λαμπιόνι

Το Θέατρο Λαμπιόνι προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα καλοκαιρινό camp στο Nodo Junior στη Θεσσαλονίκη, για παιδιά από 5-12 ετών.

Σκοπός του camp είναι το παιδί να περάσει δημιουργικά και χαρούμενα 1 ή 2 εβδομάδες απασχολούμενο και ασκούμενο σε καλλιτεχνικής και Αθλητικής φύσης δραστηριότητες, που δύσκολα θα συναντήσει στην καθημερινή του ζωή!

Αλλά και να γνωρίσει κάποια αθλήματα που μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα της ζωής του, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό του σύστημα να του διδάξουν την πειθαρχία, τον θεμιτό ανταγωνισμό, τον αλτρουϊσμό.

Γιατί το παιδί μου ν΄ ασχοληθεί με το  θέατρο;

- γιατί το θέατρο συντελεί στην ψυχοπνευματική του ανάπτυξη.
- ανακαλύπτει κι άλλες μορφές έκφρασης.
- αναπτύσσει την κοινωνικότητά του.
- αποδεσμεύει την φαντασία του.
- βοηθά την γλωσσική του ανάπτυξη.
- μαθαίνει να παρατηρεί και να εξασκεί την συγκέντρωση και την προσοχή του.
- μαθαίνει να πειθαρχεί.
- είναι σ’ επαφή με τα συναισθήματά του και διδάσκεται σιγά σιγά να τ’ αναγνωρίζει και να τα «ελέγχει».
- γιατί το θέατρο είναι ΖΩΗ και μέσα απ’ αυτό την ανακαλύπτει.

Γιατί η τέχνη αποτελεί στιγμές χαλάρωσης, χαράς, διασκέδασης και γνώσης για το παιδί… Επιπλέον, εμπνέει στα παιδιά πρότυπα που αγαπούν και σέβονται την προσωπικότητά τους και τον κόσμο χωρίς υπερβολές… απομακρύνοντας τα από τις διάφορες καταχρήσεις που μαστίζουν την κοινωνία μας…

Το camp θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Nodo Junior, σε ένα πανέμορφο, περιφραγμένο και ασφαλές περιβάλλον . Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού…! Η διάρκεια του camp είναι 1 ή 2 εβδομάδες.

Το φαγητό των παιδιών θα καλύπτεται από τους γονείς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και μαθήματα Α’ Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Σχετικές ειδήσεις
2ο Summer Camp 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών
30.06.2016 13:23
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών το 2ο Summer Camp με τίτλο: «Διακοπές στο Μουσείο!» προσφέροντας στους μικρούς της φίλους δυο πενθήμερα εκπαιδευτικών δράσεων οι οποίες συνδυάζουν τη μάθηση με το παιχνίδι και την εικαστική δημιουργία.
STEM & ART Summer Camp 2016 στο Μουσείο Ηρακλειδών
24.05.2016 12:39
To αγαπημένο mathemARTics Camp του Μουσείου Ηρακλειδών εξελίσσεται σε STEM & ART Summer Camp 2016, ανανεώνει πλήρως το πρόγραμμά του και υπόσχεται στους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους του μοναδικές περιπέτειες στον κόσμο της επιστήμης!
Multi-Arts Summer Camp 2016 από το Ωδείο Πεντέλης
23.05.2016 15:34
To Multi-Αrts Summer camp για παιδιά 5-12 ετών, του Ωδείου Πεντέλης Τουρναβίτη, προσφέρει βιωματικές ευκαιρίες μάθησης, πειραματισμού και δημιουργικής ανάπτυξης, μέσω μίας πλούσιας επαφής με τις Τέχνες.
Summer Camp 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πρόγραμμα εκδηλώσεων
17.05.2016 14:31
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 21 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2016, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Summer Camp 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
20.04.2016 15:26
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 21 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2016, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.