Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00, στο ανοιχτό θέατρο του Αττικού Άλσους ο Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει τη χορευτική παράσταση «Συ που σέρνεις τον χορό».

Οι μαθητές των τμημάτων παραδοσιακών χορών θα μας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα με χορούς από την Ήπειρο, την Εύβοια, τη Μακεδονία, την Κρήτη και τη Λέρο, αλλά και με λαϊκούς χορούς, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Προσκεκλημένος είναι και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών. Σας περιμένουμε να σύρουμε μαζί χορούς στα βήματα της παράδοσης!

Ο Χορευτικός Τομέας του Ε.Μ.Π. είναι ένα νεανικό χορευτικό συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1990 στο πλαίσιο του Μουσικού Τμήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκοπό την εκμάθηση των ελληνικών χορών στους φοιτητές. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται σε χώρους του Πολυτεχνείου, ενώ οι δάσκαλοι-φοιτητές στην πλειοψηφία τους, προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για το χορό.