Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Gema το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Elizabeth Haynes “Στην πιο σκοτεινή γωνιά” σε μετάφραση Αλέξανδρου Χονδρού.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία, μια εξαιρετικά πειστική απεικόνιση της ιδεοληψίας.

Η Κάθριν απόλαυσε την εργένικη ζωή για αρκετό καιρό, ώστε να ξέρει ότι ήρθε η ώρα να μην είναι πια μόνη μόλις τον αντίκρισε για πρώτη φορά.  Πανέμορφος, χαρισματικός και αυθόρμητος, ο Λη μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός. Και οι φίλες της συμφωνούν απόλυτα, καθώς καθεμιά με τη σειρά της πέφτει θύμα της γοητείας του.

Η ασταθής συμπεριφορά του Λη και ο έλεγχος που ασκεί στην Κάθριν την κάνουν να αισθάνεται όλο και περισσότερο απομονωμένη. Οδηγείται στην πιο σκοτεινή γωνιά του κόσμου της, δεν εμπιστεύεται κανέναν, σχεδιάζει σχολαστικά τη διαφυγή της.

Τέσσερα χρόνια μετά, και παλεύοντας να ξεπεράσει τους δαίμονες της, η Κάθριν τολμάει να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι ασφαλής και τίποτα δεν μπορεί να τη βλάψει.

Μέχρι τη στιγμή που ένα τηλεφώνημα θα τα αλλάξει όλα.

Το «Στην πιο σκοτεινή γωνιά» ήταν για αρκετούς μήνες στη λίστα με τα ευπώλητα των New York Times, ενώ το 2011 κέρδισε το βραβείο για το βιβλίο της χρονιάς, καθώς και το βραβείο που απονέμεται σε πρωτοεμφανιζόμενους