Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

01 PROJECT - Στη σοφίτα: παρουσίαση από την πλατφόρμα Stagedoor στο 104

01 PROJECT - Στη σοφίτα: παρουσίαση από την πλατφόρμα Stagedoor στο 104

Η Πλατφόρμα για το Μουσικό Θέατρο, STAGEDOOR πραγματοποιεί την παρουσίαση του πρώτου της εργαστηρίου 01 PROJECT - Στη σοφίτα, το Σάββατο, 4 και την Κυριακή, 5 Ιουνίου και ώρα 21.30 στο θέατρο 104.

Νέοι και ταλαντούχοι performers παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν αποσπάσματα από γνωστά μιούζικαλ , αφηγούμενοι τις αγωνίες, τα όνειρα τους, την πραγματικότητα γύρω τους, πιστεύοντας στη δύναμη της Τέχνης και της Μουσικής.

Καθοδηγούμενοι από τις συντονίστριες του STAGEDOOR την Βαρβάρα Δούκα, Σκηνοθέτη, την Cindi Triantos Τrent, Χορογράφος και Καθηγήτρια Μουσικού Θεάτρου και την Πέννη Ρίζου, Καθηγήτρια Φωνητικής και Τραγουδιού, 15 νέοι καλλιτέχνες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ένα απαιτητικό είδος και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους με Μουσική , Χορό και Τραγούδι.

Παίζουν οι: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Γιώτα Καλλίνη, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Ελένη Κότσωνα, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Γιώργος Μπούμπας, Ζέτα Ξαφάκη, Κατερίνα Πεφτίτση, Αμυμώνη Πρωτόπαπα, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου, Κατερίνα Σιμάτου, Ζωή Σολδάτου, Άσπα Τζάννου, Μαριάννα Φλώρου.

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για την Πλατφόρμα για το Μουσικό Θέατρο STAGEDOOR μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Μύτη, του Νικολάι Γκόγκολ από τους Patari Project στο Θέατρο Πόρτα
05.01.2017 16:54
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο”, οι Patari Project επιστρέφουν από τις 30 Ιανουαρίου στο ΠΟΡΤΑ με μια παράσταση για ενηλίκους, εμπνευσμένη από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ η Μύτη.
Tο πρώτο έργο του Greek Play Project ανεβαίνει στη σκηνή!
19.10.2016 16:26
Το βραβευμένο έργο στον διαγωνισμό του Greek Play Project, Ελένη ή Σούλα; της Δέσποινας Καλαϊτζίδου ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπως προβλεπόταν για το έργο που θα διακρινόταν.
Ο Νεκρός, του Georges Bataille από τους Nova Melancholia στο πλαίσιο του Ύπνος Project
04.05.2016 16:45

Μία πρωτότυπη περφόρμανς, βασισμένη στο αφήγημα «Ο νεκρός» του Georges Bataille, από τη σύγχρονη ομάδα θεάτρου και περφόμανς Nova Melancholia στο πλαίσιο του Ύπνος Project.
Μεγάλη επιτυχία για την Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών με Θέμα τον Εμφύλιο
04.04.2016 15:33
Η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών: «Θέμα Εμφύλιος» που διοργάνωσε η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου από Τετάρτη 30 Μαρτίου ως Κυριακή 3 Απριλίου, ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις της με μεγάλη επιτυχία. Μέσα από διαφορετικές θεατρικές φόρμες, οι παραστάσεις διερεύνησαν τις διαδρομές της ατομικής και συλλογικής μνήμης ενός θέματος που ακόμη και σήμερα θεωρείται ταμπού, και η αφήγησή του παραμένει τραυματική.
Πλατφόρμα νέων δημιουργών με θέμα τον Εμφύλιο στην Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού
24.02.2016 10:30
Το Εθνικό Θέατρο και η Πειραματική Σκηνή -1 ευχαριστεί όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη φετινή Πλατφόρμα νέων δημιουργών: "Θέμα Εμφύλιος".