Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Insanity, μια παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού στον Ι.Ο. Χανίων

Insanity, μια παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού στον Ι.Ο. Χανίων

Tην Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο παρουσιάζεται για πρώτη φορά η παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού "Insanity" της ομάδας Om3ga σε χορογραφία των Δημοπούλου Μαριαλένα και Σπυροπούλου Ειρήνη.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

 

"Η πραγματικότητα είναι αντανάκλαση των σκέψεων μας. Αυτή είναι η άβυσσος στην οποία αν κοιτάξεις βαθιά μέσα της μπορεί να κοιτάξει πίσω σ εσένα. Τότε είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το 'θηρίο' ή να γίνεις ένα με αυτό.."

 

Το έργο πραγματεύεται την ιστορία ενός κοριτσιού. Μέσα από την ψυχανάλυση, η Έλλη αναβιώνει το παρελθόν της. Όλες οι διάσπαρτες σκέψεις της, από την παιδικότητα και τον έρωτα έως τον θυμό, την μοναξιά και την απόγνωση, μετατρέπονται μπροστά της σε εικόνες, ξεθάβοντας αναμνήσεις και συναισθήματα τα οποία την κυριεύουν οδηγώντας την σε μια εσωτερική μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι...

 

Συντελούν:

 

Χορογραφική σύνθεση: Δημοπούλου Μαριαλένα , Σπυροπούλου Ειρήνη

Ερμηνεύουν: Αγοραστού Δήμητρα, Αλεξανδράκη Χρύσα, Ανθούλη Παναγιώτα, Βαλσαμάκης Γρηγόρης, Γαρτζολάκη Ειρήνη, Γεραβέλη Κυριακή, Γουλιάνου Νότα, Δανά Μαρία, Δημοπούλου Μαριαλένα, Καβράκη Χρυσούλα, Κάργιου Ειρήνη, Κασαπίδου Σοφία, Καψάλη Ελπίδα, Κολομβάκη Μαρία, Κουκάκη Γεωργία, Κουρκουνάκη Δήμητρα, Κουτσουπάκη Ναστάζια, Μακρυγιαννάκη Βάσω, Μουντάκη Αλκμήνη, Μουντάκη Ελένη, Μπαρμπαγαδάκη Ρωξάνη, Νευράκη , Ντουρουντάκη Ευτυχία, Οικονόμου Ευγενία, Ρόκα Νεκταρία, Σαραντάκου Γαλάτεια, Σημαντηράκη Ιωάννα, Σκαλέρη Σοφία, Σπυροπούλου Ειρήνη, Τριανταφυλλίδου Χριστίνα, Τσουκαλά Δέσποινα

Τεχν. Υποστήριξη-Ήχος: Chania Sound

Σχετικές ειδήσεις
Ρίζες - Caravan project: παράσταση χορού στο Ηράκλειο Κρήτης
29.08.2016 15:22
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:30 στο Λιμάνι, δίπλα στη Μαρίνα, απέναντι από τον Κούλε, στο Ηράκλειο Κρήτης θα παρουσιάστεί η παράσταση χορού Ρίζες - Caravan project.
Praying to nothing - Solo Juntos: Χορός και ακροβατικά στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
26.07.2016 13:29
Το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης φιλοξενεί στις 31 Ιουλίου 2016 δύο παραστάσεις χορού – ακροβατικών.
Etude: Παράσταση Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Dansarte
23.06.2016 13:48
Το Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte σας προσκαλεί στη βραδιά Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού "ETUDE", την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 8:30μμ, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο μικρός πρίγκιπας, από τη Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.06.2016 12:26
Με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, η Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου και οι σπουδαστές της, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν την παράσταση σύγχρονου χορού «Ο μικρός πρίγκιπας».
Human Constructions, της Σοφίας Κονδυλιά στο Ρομάντσο
10.05.2016 13:28
Το Ρομάντσο φιλοξενεί την παράσταση χορού Human Constructions, μία solo lecture performance με θέμα την καλλιτεχνική δημιουργία σε σύλληψη, χορογραφία και ερμηνεία της Σοφίας Κονδυλιά.