Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό

Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό

Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα. Θα δώσει μια μουσική παράσταση με αναφορές στα τραγούδια τα οποία τoν χαρακτήρισαν όλα αυτά τα χρόνια. Τραγούδια από την δισκογραφία του, με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή, δικά του και άλλα γνωστά καταξιωμένα των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.

 

Η παράσταση στόχο έχει να ενώσει καλλιτέχνες και κοινό και να τους κάνει να αισθανθούν να εκφραστούν και να ζήσουν κάτι μοναδικό. Μαζί  θα είναι οι σταθεροί συνεργάτες του μουσικοί  Κώστας Ματσίγκος στην κιθάρα και Γιώργος Κοκκινάκης στο πιάνο .

 

Λίγα λόγια για τον Κώστα Πρατσινάκη

 

Bρίσκεται στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού από το 1974 διαγράφοντας μια σημαντική πορεία τόσο στις ζωντανές εμφανίσεις του, όσο και στον τομέα της δημιουργίας και ερμηνείας τραγουδιών. Κατάφερε να κάνει τα πιστεύω και τα θέλω του πράξη μακριά από τα αστραφτερά φώτα της ανταποδοτικής προβολής και αυτό το έχει καταγράψει το κοινό που τον αποδέχεται.

 

Έχει εμφανιστεί σε Μπουάτ , Μουσικές Σκηνές, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό με «αφετηρία» πάντα την Θεσσαλονίκη.

 

Στην δισκογραφία ξεκίνησε μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή σαν ερμηνευτής στους δίσκους «Ήταν μια στιγμή» και «Ταξίδια με τον ίδιο Χάρτη». Ακολουθούν οι δίσκοι «Έτσι τυχαία» και «Εδώ θα κατέβω» στους οποίους έχει την μουσική και την ερμηνεία και στην συνέχεια ενώνεται με τα τέσσερα (4) αδέρφια του στο Σύνολο  ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ με το οποίο και κυκλοφόρησε το  CD «Δημόσια Μουσική Συνύπαρξη».  Σήμερα εξακολουθεί να εμφανίζεται ζωντανά με έντονη παρουσία.

 

Είναι ο ερμηνευτής στην  δισκογραφική  δουλειά σε μουσική Γιάννη Βρύζα και ποίηση Αγγέλας Μάντζιου που μόλις κυκλοφόρησε.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κώστας Μακεδόνας στον Ιανό
19.10.2016 10:14
Δύο βράδια μελοποιημένης ποίησης, δύο μεγάλες βόλτες σε ποιήματα που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε από τον Κώστα Μακεδόνα, στον Ιανό, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Βελβεντό Κοζάνης
11.08.2016 15:53
Ο Βασίλης Πρατσινάκης θα βρεθεί για μία συναυλία στο Μετόχι στο Βελβεντό, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης με την Μαρία Φραγκούλη στον κήπο του Μύλου
01.07.2016 13:46
Είναι καλοκαίρι και θέλεις να βγεις έξω, στη φύση, στα δέντρα, στη δροσιά, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ μας υποδέχεται στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, στον Πολυχώρο του Μύλου την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Μαζί του η ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. Στο πιάνο ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».