Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Προσκλήσεις για μικρούς... και μεγάλους!

Προσκλήσεις για μικρούς... και μεγάλους!
Το έργο της Καλλιόπης Παπαδάκη Μάντεψε ποιός; ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αθηνά και το culturenow.gr χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους 10 διπλές προσκλήσεις  για την Κυριακή 29 Μαρτίου, που είναι και η τελευταία.

Το Θέατρο ΣΟΦΟΥΛΗ συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό του έργο επανήλθε δυναμικά με την παράσταση «Μάντεψε ποιος?» της Καλλιόπης Παπαδάκη. Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΣΟΦΟΥΛΗ άνοιξε τις πύλες του και φέτος με ένα ακόμη κείμενο τρυφερό και διδακτικό για τα παιδιά.

Το «Μάντεψε ποιος?» εμπνεύστηκε για  να διδάξει με τον πιο φρέσκο και ευχάριστο τρόπο την αγάπη και την απλότητα ως μοναδική απάντηση στην πονηριά και την κακία.

Οι μικροί φίλοι του Θεάτρου καλούνται να μαντέψουν τους πραγματικούς χαρακτήρες πίσω από ορατές και αόρατες μάσκες συμμετέχοντας διαδραστικά στο έργο και βοηθώντας με το δικό τους τρόπο την εξέλιξη της παράστασης.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία - Παυλίνα Χαρέλα, Χορογραφίες - Χρήστος Κατίδης, Μουσική - Θανάσης Αμπατζίδης, Φωτισμοί - Ανέστης Ατακτίδης. Παίζουν οι: Μιχαέλλα Κοκκινογένη, Εύη Κολιούλη, Κοσμάς Χειράκης, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Αλεξάνδρα Γώγου , Γιάννης Πλακίδης.

Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση στείλτε μας στο info@culturenow.gr το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας στο θέμα του μηνύματος Μάντεψε ποιος και τη μέρα που επιθυμείτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Βέρθερος» στο Θέατρο Σημείο!
19.10.2016 14:25
Η παράσταση "Βέρθερος", η οποία βασίζεται στο εμβληματικό μυθιστόρημα του J.W. Goethe, "Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου", παρουσιάζεται στο Θέατρο Σημείο, σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή. Το Θέατρο Σημείο δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ., προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε, των Παπαθανασίου-Ρέππα στο θέατρο Ράδιο Σίτυ
09.03.2016 15:09
Μετά την μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά, το έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», έρχεται για 2η φορά στην Θεσσαλονίκη, στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, από τις 6 Απριλίου 2016.
Δωδέκατη Νύχτα στο Θέατρο ΠΚ: παράταση παραστάσεων
27.01.2016 11:18
2η παράταση για την "Δωδέκατη Νύχτα" του Σαίξπηρ έως 13 Μαρτίου 2016, με τους ήρωές της να συνεχίζουν να μαγεύουν μικρούς και μεγάλους κάθε εβδομάδα στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο.
Μάντεψε από την ομάδα Κρείσσονες στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων
05.11.2015 15:43
Η ομάδα Κρείσσονες παρουσιάζει για 4η χρονιά από τις 20 Νοεμβρίου 2015, την μαύρη κωμωδία «ΜΑΝΤΕΨΕ» του Στρατή Μπέη, στον χώρο τέχνης ασωμάτων στο Θησείο.